Polystyrénový kužeľ je skvelý pomocník aj pri výrobe vianočného stromčeka. Ukážeme vám to aj v tomto videonávode.
Originálny spôsob prenesenia výšivky na rúško. Celý postup nájdete priamo vo videu.
Stačí obyčajný obal z CD a strih na rúško dokážete urobiť bez akéhokoľvek merania.
Luster, obrus z betónu, nádoba, obnova záhradného sedenia.
Ak si zavesíte na dvere tento venček už nikdy si nezabudnete rúško a stanete sa zodpovednejšími voči sebe aj svojmu okoliu. Celý návod nájdete priamo vo videu.
Z polystyrénovej tekvice a kávových zŕn sa dá vyrobiť aj originálny svietnik. A ešte k tomu aj krásne vonia.
Ak šijete rúška a neviete čo zo zbytkami látky, mám pre vás jednoduchý nápad na výrobu tekvice, ktorá jednoznačne patrí k jesennej výzdobe.
Ani ja som sa tento rok k moru nedostala, ak ste na tom podobne pozrite si moje nové video a aspoň na chvíľočku si predstavte, že tvoríte pod palmou na piesku.
Makramé je špeciálna technika, kedy z obyčajného uzla vzniknú originálne dekorácie. Takto je možné vyrobiť aj veniec na dvere.
wiltoncd3ff71c, 5. novembra 2022 20:01 k nápadu Domáce cvičisko pre psíka
Chválim článok a spracovanie obsahu. Je fajn sa dozvedieť nové informácie cez kvalitné blogy. Na cestovanie so psom sa treba poriadne pripraviť kúpou kvalitného oblečenia pre psov na zimu.
wiltoncd3ff71c, 23. októbra 2022 19:00 k nápadu Návod na letné náušnice (videonávod)
Úžasný článok a chválim spracovanie. V dnešnej dobe je dôležite mať na sebe tie správne doplnky, dekorácie, náramky aj prívesky, ktoré sa hodia ku nášmu outfitu. A samozrejme o to viac sú cennejšie ak sú vyrobené ručne homemade. Odporúčam nakupovať na :» www.magickyobchod.sk
melania02, 9. októbra 2022 21:47 k nápadu Háčkovaná kabelka pre malú slečnu (fotopostup)
Veľmi pekná kabelka.Tiež háčkujem kabelky:» handmadeadela.eu/produkt/taska-julia/...
haji, 3. augusta 2022 21:57 k nápadu Zdobenie medovníkov (ruža - krížiková výšivka) (videorecept)
Krásná práce!
mirop, 16. júla 2021 12:26 k nápadu Šálka z kávy (videonávody)
tento gyc je teraz nejaky popularny :(
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.
Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Mohlo by vás zaujímať: