Jesenná dekorácia

Jesenná dekorácia
Foto: borencek

Príroda na jeseň je nádherná a prináša ľuďom veľa krásnych zážitkov a radosti. A ako si uchovať jej krásy? Vyrobiť dekoráciu plnú jej darov a plodov je jednou z možností. Preto som na potulkách po lese, blízkom okolí a v záhradke zozbieral krásne farebné lístie zo stromov, pridal zeleninu a ovocie zo záhradky a zaranžoval túto dekoráciu. Posúďte sami, ako sa mi to podarilo.

Postup práce

V prírode a blízkom okolí nazbierame na jeseň lístie opadané zo stromov, ktoré zaťažíme, aby sa vyrovnalo a vysušíme. Z vyschnutých konárikov s lesnými plodmi, suchých makovíc a rôznych usušených tráv z lesa alebo zo záhrady urobíme kytičku, ktorú zviažeme a ozdobíme veľkou papierovou mašľou.

Základ dekorácie tvorí nízka prútená tácka, košík alebo podnos. Po jej obvode postupne ukladáme sušené listy zo stromov, ktoré pripevňujeme špagátom. Pridáme jablko alebo iné ovocie podľa vlastnej fantázie a položíme baklažány. Nakoniec do stredu uložíme pripravenú sušenú kytičku, ktorú tiež upevníme pomocou špagátu a dekorácia je hotová. Ostáva už len položiť na vhodné miesto, napr. do kuchyne.



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (4,0 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: Jeden komentár k návodu
  • mitzy, 20. januára 2018 o 22:32
    Pekné :)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: