Najnovšie komentáre

Najnovšie komentáre k nápadom

«1 2 ...10 »

jerica, dnes 22:23 k receptu Bryndzová nátierka s mletou červenou paprikou
@evanaaa (25.4.2024 20:34)

ja dám aj horčicu, štipku soli.


evanaaa, dnes 20:34 k receptu Bryndzová nátierka s mletou červenou paprikou
To je ale novinka, ktorú poznám najmenej 50 rokov, a občas aj urobím......práve dnes dávali reportáž o májovej bryndze v apríli....pomohli vyššie teploty a zelená tráva pre ovečky.


niena, dnes 16:30 k receptu Orechové makrónky plnené mascarpone a bielou čokoládou (fotorecept)
Krasne, originalne 🙂👌 vlasske orechy ste pouzili len koli chuti alebo sa lepsie pracuje s tymto cestom? 🙂


olinecka, dnes 11:42 k receptu Pečené zemiaky so špargľou a s klobásou (fotorecept)
Dobré si navarila...


olinecka, dnes 11:41 k receptu Orechové makrónky plnené mascarpone a bielou čokoládou (fotorecept)
@gretka70 (25.4.2024 09:23)

To nič podaria sa druhy raz pozdravujem... Ďakujem za príjemný komentár som rada že sa recept páči


gretka70, dnes 9:23 k receptu Orechové makrónky plnené mascarpone a bielou čokoládou (fotorecept)
Pani Olinka,ja som z Vás úplne hotová.Čo recept to skvost.Vyzerajú nádherné a orechy ja milujem.Ste pre mňa veľká inšpirácia.Raz som skúšala makronky a bola to katastrofa.


tinagy, včera 17:49 k receptu Najlepší kysnutý závin
Tento recept je tu síce už zopár rokov ale iný nikdy nerobím! Vrelo odporúčam. Či už závin alebo buchty, len sa tak po nich zapráši🙂Úžasné, mäkké, jemné cesto


ryzasos, včera 13:34 k receptu Ryžové placky s kimchi a čedarom
@sashan (13.4.2024 09:17)

Samozrejme, môžete to vyskúšať :)


dusan289, včera 13:01 k receptu Dusené býčie žľazy na cibuľke (fotorecept)
Výborný receptík. Ja som pred restovaním mäska pridal kúsok masla na zjemnenie a k hotovej pochúťke cestoviny fusilli, petržlenovú vňať a výborne sa k tomu hodí čerstvá bazalka.👍


alex100, včera 12:46 k receptu Bolonské špagety (videorecept)
Ahoj. Je mi úplne jedno ako sa špagety volajú. Hlavne , že súvýborné, robím ich stále a chutia všetkým. Super recept.


blissofplants, 23. apríla 2024 22:40 k receptu Avokádovo-špargľová nátierka
Toto vyzerá skvele, vyskúšam 🙂


tejaja, 23. apríla 2024 20:13 k receptu Smažené vajcia (fotorecept)
@sobon (23.4.2024 17:42) Ďakujem:)


tejaja, 23. apríla 2024 20:09 k receptu Zemiakové fašírky so zeleninovým šalátom (fotorecept)
@sashan (23.4.2024 10:24) Vajíčko nemusí byť. Musíte ale nechať zemiaky s pórom dobre vychladnúť, až potom robiť fašírky a vyprážať. A otáčať lopatkou, nie vidličkou.


tejaja, 23. apríla 2024 20:06 k receptu Zemiakové fašírky so zeleninovým šalátom (fotorecept)
@chemik (23.4.2024 02:07) :)))


zolik, 23. apríla 2024 18:59 k receptu Jablkovo-orechový koláč so skrytou plnkou (fotorecept)
@evelyna (23.4.2024 18:47)
22x16cm
Je to uvedené hore v recepte pod úvodnou fotkou


helena10, 23. apríla 2024 18:58 k receptu Jahodová roláda (fotorecept)
@sobon , bolo to mňam-mňam 😋. Vďaka za nahliadnutie rcp.


evelyna, 23. apríla 2024 18:47 k receptu Jablkovo-orechový koláč so skrytou plnkou (fotorecept)
Koláč vyzerá chutný, musím si ho uložiť,ale mám dotaz. Ten pekáč má aký rozmer prosím vás.


evanaaa, 23. apríla 2024 18:44 k receptu Výborné kapustové fliačky (videorecept)
Ja som naposledy jedla fliačky ako dieťa, ale pamätám sa, že mama nastrúhanú kapustu pražila na masti a troche cukru, aby skaramelizovala, aj keď sme ju jedli naslano (okrem brata, ktorý len sladko), korenie nedávala, ale len ju posolila......


pivonka, 23. apríla 2024 18:30 k receptu Boršč
Dnes som uvarila podľa tohto receptu a je fakt výborný! Musím varievať častejšie, vďaka za pripomenutie aj za recept!


afataga, 23. apríla 2024 18:30 k receptu Bazový sirup
@paces (23.4.2024 17:13)

Nikdy nic nevar podla komercneho rcp


terinka55, 23. apríla 2024 18:20 k receptu Halászlé (videorecept)
Chutilo by mi👍


sobon, 23. apríla 2024 17:42 k receptu Smažené vajcia (fotorecept)
Paradne, to som este nevidela! 👍


sobon, 23. apríla 2024 17:40 k receptu Jahodová roláda (fotorecept)
Veru,moze byt🙂🙂mnam


sobon, 23. apríla 2024 17:38 k receptu Tvarohové knedličky s jahodovým lekvárom (fotorecept)
Juuuuj ale vyborne to vyzera, krasne jedlo, take pre mna…niekedy lepsie ako rezen😂


sobon, 23. apríla 2024 17:36 k receptu Halászlé (videorecept)
Myslim, ze si dobre navaril


paces, 23. apríla 2024 17:26 k receptu Môj bazový sirup
Sirup v chladničke??? Načo ho potom varíte? Na toto stačí cukor rozmiešať v studenej vode, zaliať kvety, pridať kyselinu, nechať vylúhovať a naplniť fľaše.
Uvarený sirup dajte do fliaš, cca 1cm pod úzke hrdlo, do fľaše na sódu dajte bombičku na šľahačku (dusík) a s citom fúknite do hrdla fľaše. Fľaše uzavrite a dajte vychladnúť pod deku.
Takto vám vydrží MIMO CHLADNIČKU aj 10 rokov.


paces, 23. apríla 2024 17:15 k receptu Sirup z bazových kvetov
Na akýkoľvek sirup sa dáva 3/4kg cukru na 1L vody...


paces, 23. apríla 2024 17:13 k receptu Bazový sirup
Dovolím si tvrdiť, že tento recept ste v živote nerobila! Niekde ste ho videla a prezentujete ho ako svoj! Že prečo? No keby ste ho robila, tak by ste zistila, že už 100g kyseliny citrónovej je na 3 litre vody až príliš, nieto ešte pridať šťavu z citrónu! Robil som, podľa vášho receptu prvosienkový sirup, 2 týždne som po troške nosil prvosienky, lebo u nás ich veľa nerastie a celá robota skončila v zachode!!! Dokonca som nedal ani 3 litre vody, ale 5 a aj tak to bolo extrémne kyslé! Vylial som sirup znovu do hrncov, pridal ďalších 5 litrov vody, ďalšie 4 kg cukru a ešte aj tak to bolo hnusne kyslé. Vôbec nebolo cítiť chuť prvosienok a cukru!
Tak to všetko skončilo v čističke odpadových vôd! Fakt vďaka za vynaloženú námahu, vyhodené peniaze za cukor, energie a benzín a za 2 týždne premrhaného času!
A propos, dal som si tú námahu a prebehol internet - na 1liter vody všade dávajú 10 g kyseliny. 10! Vy dávate 33 a 1/3 citrónovej šťavy!!!
Fake recept, fake, fake a ešte raz fake!


kata50, 23. apríla 2024 15:06 k receptu Výborné kapustové fliačky (videorecept)
Je to naozaj dobrý postup. Aj ja takto pripravujem, no ešte máme radi na vrch poliať upraženú cibuľku s maslom.


«1 2 ...10 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: