Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup)

Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup)
Foto: jarbra

Postup práce

Material a pomocky:
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 1

So zubkovanym nozikom odrezeme vrchnu cast.
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 2

Vyzera to takto
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 3

zarovname s noznicami
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 4

nemusite sa bat, ze si ublizite, ( nehrozi nebezpecenstvo urazu pri pouzivani )
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 5

Vrchna a odrezana cast.
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 6

Uzaver zasrubujeme
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 7

dolnu cast, ktoru sme odrezali zatlacime uzaverom z druhej Pet flase.
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 8

Vnutro skatulky je hladke, nehrozi uraz ani nic take,
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 9

Hotovo.
Recy veci: Mini škatuľka z PET fľaše na čokoľvek (fotopostup) - obrázok 10



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 13 ľudí (3,3 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 45 komentárov k návodu
  • mirop, 8. februára 2015 o 08:41
    paneboze....


  • jarbra, 8. februára 2015 o 08:59
    @mirop ... Co? ... mas problem ??? :-)))


  • jarbra, 8. februára 2015 o 09:28
    @mirop odkaz si najdes v TS


  • mirop, 8. februára 2015 o 10:29
    @jarbra , napisal som ti to aj do TS, komentovat budem, co uznam za vhodne.....


  • evita1b, 8. februára 2015 o 13:55
    Tento nápad je užitočný??? Veď v každom hoteli nájdem v kúpeľni mydlo, šampón...v miniatúrnom balení. Nechovajme sa na dovolenkách ako lúzeri. Ak idem na dovolenku do zahraničia (a mám finančne na ňu, tak sa takto nesprávam,veď aj chyžná má oči ).


  • evita1b, 8. februára 2015 o 13:57
    A aby som nebola len kritická, ako zabavenie detí a podporenie ich tvorivosti to oceňujem.


  • mataaa, 8. februára 2015 o 14:07
    @evita1b nie každý chodí do hotela, kde toto všetko majú, my napríklad často chodíme do apartmánov, kde si treba všetko doniesť so sebou, vrátane WC papiera! Podľa mňa nápad super, nemusí sa používať iba na kozmetiku, možno využiť i v domácnosti na drobnosti, pre deti, alebo ako cestovné koreničky (napr. do Himalájí :-))


  • jarbra, 8. februára 2015 o 15:36
    mila@evita1b dakujem Ti za Tvoj komentar na vysvetlenie ... nechap to v zlom, ... s manzelom sme precestovali celu Europu ( boli sme aj USA ) letecky, autom, aj lodou, na dovolenky chodime kazdy rok ... ( ked letecky este si aj rezervujeme auto v tejto krajine ) ... moj manzel by nikdy nesiel do 3*a 4 * hotela ( potrpi si na luxuse ) stale mame 5* hotel ( ranajky a vecere sved. stoly ) a luxusne apartmany, ba dokonca luxusnu kajutu... ANO, mas pravdu v tychto hoteloch, apartmanoch su mini mydielka aj sampon ale co chodime po dovolenkach NIKDY !!! som nepouzila hotelove mydlo a sampon, ( to je pod moju uroven ) ba dokonca si nosime aj svoje rucniky, hotelove velke osusky su nerusene po celu dobu a tie male pouzivam na zem pri sprchovani, aby som nestala s bosimi nohami na dlazbe, ... a co sa tyka tychto skatuliek mam ich ulozene v kozmetickom kufriku a odlozene v kupelnovej skrinke, takze nikto to nevidi aj ked som na dovolenke ,, poriadok musi byt ,, vsetko ma svoje miesto, ako keby som bola doma, ... a dalsia luxusna dovolenka bude v auguste letecky na ,, Kanarske ostrovy ,, v luxusnom apartmane, tolko z mojej strany na vysvetlenie na Tvoju kritiku, ... mila @evita1b , urcite ako zabavu pre deti neodporucam, pretoze si skor ublizia ako zabavia. Co som chcela som vysvetlila a premna skoncila diskusia s Tebou na tuto temu. Neber to v zlom, ja sa nehnevam ,, zivot ide dalej ,, Prajem pekny den.


  • jarbra, 8. februára 2015 o 15:50
    @mataaa si mila, dakujem pekne za pripomenutie, to som chcela napisat tak, ako Ti pises, ... posluzia nacokolvek ... Prajem pekny den.


  • mirop, 8. februára 2015 o 20:29
    pokial si na dovolenku niekto nosi svoje rucniky.... tak


  • redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 8. februára 2015 o 20:49
    Komentar od @mirop z dnesneho dna 20:27h bol pre urazlivost vymazany.


  • svedka, 8. februára 2015 o 21:09
    Ake sedlacke komentáre :) nápad je to nahodou mily.ja si napr na svoju -mozem povedat az luxusnu-kozmetiku potrpim, nebudem si hocico kydat na seba len preto, ze je to zadarmo. ..a co ked? Kto necestuje, neoceni.A k tym uterakom-keby si aj obliecky brala vlastné, aj tak je vas po tom figa makova


  • svedka, 8. februára 2015 o 21:12
    A @jarbra , v auguste sa teda mozno vidime-este zvazujeme , ci nie je priskoro :)


  • mezi, 8. februára 2015 o 21:42
    Konecne dobry napad! Na stanovacku, ale i do hotela, ked chcem mat pri sebe a pokracovat vo svojej kozmetike, do vlaku, ... ja si vyrobim dna rovnakej farby a ine vrchnaky, nepotrebujem cingrlatka aby som rozlisil vrch a spodok. Inak vtipne aj do dielne na male skrutky, podlozky, ...


  • jozka2, 8. februára 2015 o 21:46
    Co ktomu dodat,si sikulka na slovo vzata,nielenze to vytvoris,ale kde chodis na tie napady.Klobuk dole a mas pravdu ja tiez nepouzivam uteraky z hotela,nejak ma to odpudzuje.Tie tvoje krabicky sa daju vyuzit na vsetko mozne aj napr.na odkladanie drobnych veci ako gombikov ,spendlikov atd.kto sije urcite to privita.5*****


  • jarbra, 8. februára 2015 o 22:08
    @svedka dakujem pekne za tvoje mile slova, potesilo by ma keby sme sa fakt stretli na ,, Kanarskych ostrovoch ,, aspon by sme sa z chuti zasmiali :-)))) Este raz DAKUJEM.


  • jarbra, 8. februára 2015 o 22:16
    mila @jozka2 Dakujem pekne, ... moje slova ... aj mna odpuzuju hotelove uteraky ... no co uz ,, sto ludi, sto chuti ,, :-))) Prajem Ti za morom krasny a prijemny den ... s pozdravom


  • tothka, 9. februára 2015 o 12:23
    Tiež mám čo robiť, aby som sa na dovolenku zbalila do váhového limitu
    batožiny a keď chcem kúpiť nejaké suveníry,obávam sa o nadváhu kufra. Takto sa dá ušetriť nejaké to kilečko . Považujem tvoj nápad za super a určite si pred dovolenkou naň spomeniem a aj teraz si v predstihu urobím zopár kúskov.


  • mirop, 9. februára 2015 o 14:00
    Mila Jarbra, verejne sa ti ospravedlnujem za to ze som na tvoju osobu pouzil slovo blazon, prepac.... Mirop


  • jamalinka, 9. februára 2015 o 14:46
    jarbra ..tiež skladám poklonu za tvorivé nápady a je ich naozaj dosť, určite pomôžu viacerým. Ja chcem len pridať, že tiež veľa cestujem, ale na služobné cesty a postupne som si tiež hľadala možnosti ako zmenšiť najviac tú kozmetiku a tak som začala používať umelohmotné malé fľaštičky od farby na vlasy v ktorej je balzam na ošetrenie vlasov po farbení, vojde tam aj mlieko telové, šampón a pod. Krem na tvár si nosím zase v maličkej nádobke od krému na oči. Zaberú málo miesta, urobia veľký úžitok.


  • jarbra, 9. februára 2015 o 14:47
    @mirop , Tvoje ospravedlnenie si vazi a cenim ... s pozdravom


  • jarbra, 9. februára 2015 o 14:58
    @tothka dakujem pekne, kedze casto cestujem, tieto skatulky su premna uzitocne ... dakujem za komentik ... pekny den.


  • jarbra, 9. februára 2015 o 15:12
    @jamalinka Dakujem pekne za komentik, presne tak, denne pouzivam kozmetiku ( aj ked mam uz par rockov, ale bez kozmetiky ani ,, krok ,, ) :-) ... a vela cestujem, tiez hladam moznosti na zmensenie mojej kozmetiky. Pekny den.


  • motyka, 9. februára 2015 o 16:54
    pre mňa tiež vyníkajúci nápad. Na pláž - nemusí sa topiť krém, celé mlieka, ale aj v domácnosti na rôzne veci.Napáda ma množstvo veci, najmä pre tých, čo žijeme na dedine, alebo máme chalupu. Si šikovná @jarbra. Fandím Ti, ale Ty to už dávno vieš. Len krútim hlavou a nechápem, kde na to všetko berieš silu a čas. Držím palce a prajem dobre zdravie.


  • ewitka, 9. februára 2015 o 22:32
    Milá jarbra, tvoje nápady sú vynikajúce. Si veľmi kreatívna a šikovná žena. A čo sa týka uterákov, mám podobný názor ako ty, tiež si na dovolenku beriem so sebou vlastné uteráky. Neutrela by som si hlavne tvár do hotelového uteráka. Prajem ti veľa zdravia a veľa tvorivých nápadov.


  • jarbra, 10. februára 2015 o 00:43
    Pozdravujem@motyka , Dakujem velmi pekne za mile slova, ktore potesia ,, si mila ,, ... ten cas ! :-)))) ked si rano precitas moj komentar zistis, ze este nespim, momentalne teraz vyrabam este par malickosti pre seniorov, musim to stihnut ( jeden email, oslovenie, ze este by si prijali toto, tak co uz ,, neviem odmietnut ,, , a aby som ,, babicky a deduskov,, nesklamala s radostou im to teraz vyrabam ) ... pridam to, mozno niekoho oslovia aj take jednoduche ,, vecicky,, Este raz Dakujem pekne. Aj tebe a celej rodinke prajem pevne zdravie, vsetko dobre. Dobru noc.


  • jarbra, 10. februára 2015 o 00:49
    mila@ewitka Dakujem pekne za mile slova, ... tak to si ma tiez potesila s uterakmi, som rada ze niesom sama ... :-) Dobru noc.


  • marijanna, 10. februára 2015 o 06:40
    ja si kupujem mini balenia, ak uz potrebujem na cesty...teraz su toho plne drogerie a aj u drahsich kremoch a pod sa daju dostat vzorky...ja som volakedy pouzivala obaly z kinder vajička :)


  • jarbra, 10. februára 2015 o 09:58
    @marijanna , dakujem za komentar, tiez som pouzivala kinder vajicka, ked deti boli male, bolo ich neurekom, vtedy som nemala casu na rozmyslanie pri troch malych detoch (r.1977,79,81 ), teraz keby som ich mala,vedela by som z nich vytvorit pekne vecicky, .. :-) ... tiez dobry napad, ... na dovolenku si beriem mini laky v tasticke 6 farby, toto je Okay ! ... pri cestovani mi robil problem krem, sampon, balzam na vlasy (g, ml ) ... no, a ten som si poriesila. : -) Prajem pekny den.


  • evita1b, 12. februára 2015 o 09:02
    Pre mataaa , jarbra... Rešpektujem názor aj Váš, ale neodpustím si povedať aj svoj. Tak ako napísala marijanna, na trhu sú vkusné malé kozmetické balenia, rôzne vkusné malé nádobky. Trocha mi to pripomína časy minulé. Na dovolenky sa chodilo s plnou výbavou, všetko pre nás bolo príliš drahé. Dnes sú iné časy, všetko si môžem kúpiť na mieste a za ceny podobné našim. A ešte otázka, koľko toho na dovolenke potrebujem? Hlavne dobrú náladu a oddych.
    A čo sa týka tých uterákov? Podľa Vašej reakcie na poskytnuté uteráky ubytovateľom dedukujem, (píšete,že ich nikdy nevyužívate) že nemáte dôveru k hygiene. A čo posteľná bielizeň, aj tú si nosíte z domu??? Potom je asi najlepšie chodiť na dovolenku z vlastným karavanom.


  • jarbra, 12. februára 2015 o 10:00
    @evita1b , ... zase TY! uz v komentari som Ti odpovedala, skus si este raz precitat, ... apropo, predstav si ze aj karavanu mame luxusnu, varim, peciem, TV, sprchovaci kut, wc atd. ... precitaj si komentar od @svedka , Pekny den.


  • evita1b, 13. februára 2015 o 17:17
    jarbra, zase ja. Prosím Ťa, napíš mi ešte čo všetko máš. Určitei si aj na niečo zabudla. Napríklad vrtllník, do toho by sa hodili tie nádobky.


  • jarbra, 13. februára 2015 o 20:43
    @evita1b ...Blijf van me af ... Okay !


  • svedka, 13. februára 2015 o 21:18
    @jarbra nie je dutch v translatore, nebude si to mat ako preložiť :) inak podobne dost so svedcinou :) po holandsky si uz nic nepamatam-takmer


  • jarbra, 13. februára 2015 o 21:58
    @svedka odpoved v TS


  • k599, 15. februára 2015 o 09:08
    Aj ja mám vlastnú helikoptéru. Je v nej luxusný sprchovací kút, luxusná TV, luxusné WC, luxusná kuchyňa, luxusná spálňa s vlastnými luxusnými obliečkami........ Nemal som doteraz potrebu sa tým nikomu chváliť, no ale nedalo mi to! Nie som predsa nič menej ako nejaká @jarbra , nie?
    Len keby tá vrtuľa toľko nerachotila!


  • jarbra, 15. februára 2015 o 12:23
    @k599 Ludia odpisuju a odpovedaju ludom ktorym chcu odpovedat.


  • mirop, 15. februára 2015 o 15:43
    nehante Jarbru, to sa nesmie a neviete kto to vlastne je a z akej je spolocenskej vrstvy.... mozete sa popalit ... :D a tieto krabicky? Preco nie, ? U kazdeho, komu som ich ukazal vyvolali vybuch smiechu, a smiat sa je fajn nie?


  • jarbra, 15. februára 2015 o 16:17
    @mirop , ... Ludom, ktori mi ublizia, odpustam, ale NEZABUDAM a nevraciam. Zvot im to vrati DVOJNASOBNE


  • evita1b, 15. februára 2015 o 18:30
    Jarbra, nič si ani nemienim prekladať. mirop, nechcela som jarbru haniť, je mi to skôr na smiech a o to tu ide. Prajem ti pekný deň. Dnes bolo naozaj nádherne, práve som sa vrátila z lyžovačky. Ešte si neodpustím polemizovať, myslíš si že takéto nádobky používa ministerská predsedníčka ???


  • micanela, 15. februára 2015 o 19:29
    mily napad, tiez nechapem preco niekto ide na vikendovy pobyt s obrovskym kufrom ... toto som este neskusila, ja odkladam obaly z liekov a staci mi to ... a samozrejme v slusnom hoteli mas sampon a mydlo na izbe, takte nie je vela veci co este potrebujes


  • hludejka, 18. februára 2015 o 20:16
    » scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10408729_37321200...

    objavila som to aj na facebooku


  • jarbra, 19. februára 2015 o 02:06
    mila@hludejka Dakujem pekne potesila si ma. Pozdravujem


  • martina0812, 20. februára 2015 o 08:28
    Bola tu ďalekosiahla diskusia o vhodnosti či nevhodnosti nosenia kozmetiky v štuplíkoch, ale preboha, veď takáto vecička sa nemusí používať len na kozmetiku!!! Ja v nich mám uložené serepetičky typu: komponenty na výrobu náušníc, cvoky na látku, mini špendlíky... dcéra si do takýchto uzáverov odkladá gumičky na náramky rozdelené podľa farieb, roztriedené korálky... manžel ich má asi dvadsať a v nich roztriedené klinčeky a šróbiky... určite sa to využije na mnohé veci, nielen na kozmetiku! :-D Pekný návod, chválim!


  • jarbra, 20. februára 2015 o 09:02
    mila@martina0812 Dakujem velmi pekne za tvoj komentar, potesila si ma presne tak, ako pises nacokolvek atd. Prajem pekny den.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: