Technika


Technika - návody a postupy

«1...12 13 14 ...20 »
Veľkonočné vajcia - MIMONI Veľkonočné vajcia - MIMONI Vaše

Jednoduchý spôsob ako vyrobiť z vajíčok Mimonov

Veľkonočné vajcia maľované lakom (videopostup) Veľkonočné vajcia maľované lakom (videopostup) Vaše

Netradičný spôsob maľovania veľkonočných vajec.

Veľkonočné kuriatko Veľkonočné kuriatko Vaše

Veľkonočná dekorácia určená najmenším, háčkovaná z vlny Jeans.

Veľkonočné hniezdo Veľkonočné hniezdo Vaše

Krásna ozdoba na stôl, okno, atď... počas veľkonočných sviatkov.

Lodný kufor aj na terasu (fotopostup) Lodný kufor aj na terasu (fotopostup) Vaše

Našiel som pri kúpe domu v dielni starú rozbitú drevenú sýpku na zrno bez vrchnáka a značne premočenú a prehryzenú od myší. Škoda ju vyhodiť, tak čo s tým?

Minion kabelka pre deti (videopostup) Minion kabelka pre deti (videopostup) Vaše

Prekvapte svoje deti a vyrobte im ich obľúbenú postavičku vo forme kabelky.

Peňaženka (videopostup) Peňaženka (videopostup) Vaše

Ušite si vlastnú peňaženku pomocou návodu vo videu.

Stojany na pastelky z pohára Stojany na pastelky z pohára Vaše

Tento nápad sme robili v družine na Valentína v roku 2013. Môj brat ho robil tento rok.

Ako si vyrobiť hru TWISTER Ako si vyrobiť hru TWISTER Vaše

Bola som po operácii, mama s bratom sa išli korčuľovať a ja som sa nudila. Keďže rada Ovyrábam a maľujem, tak ma napadlo spraviť si twister.

Sviečka z pomaranča (videopostup) Sviečka z pomaranča (videopostup) Vaše

Jednoduchý spôsob ako si vyrobiť sviečku z obyčajného pomaranča.

10 spôsobov recyklácie plastových fliaš (videopostup) 10 spôsobov recyklácie plastových fliaš (videopostup) Vaše

Recykláciou odpadu je možné vytvoriť mnoho užitočných vecí. Postačí nato troška kreativity.

Trhané rifle (videopostup) Trhané rifle (videopostup) Vaše

Návod nato, ako si vyrobiť kvalitné trhané rifle.

Krabička v tvare srdca - technika quilling (videopostup) Krabička v tvare srdca - technika quilling (videopostup) Vaše

Nakreslíme si srdce, okolo neho si oblepíme okrúhle dieliky, takto si oblepíme 3 nakreslené srdcia. Dve z troch vyplníme- nalepíme dieliky(spodnú časť a vrchnú časť s ktorou krabičku budeme zakrývať).

Gratulačná kniha Gratulačná kniha Vaše

Veľmi ma to teší, ak môžem potešiť niekoho vlastnou tvorbou.

Gule Gule Vaše

Tento výrobok sa mi páči kvôli tomu, že sa to dá aj podarovať ako darček.

Salónky Salónky Vaše

Tento nápad ma zaujal na internete tak som to vyskúšala. Pripravujem si ho na Vianoce napr.: na záclony , na stromček , a hoc kde do interiéru.

Vianočné vence Vianočné vence Vaše

Nápad pochádza z mojej hlavy , rada si skrášľujem domov aj rodine a známym. Pripravujem takéto venčeky na Vianoce , Veľkú noc , Jar , celoročný

Koberec z tričiek (videopostup) Koberec z tričiek (videopostup) Vaše

na výrobu koberčeka som použila staré tričká, (ale môžeme aj tepláky), všetko nastriháme na pásiky, ja som strihala asi 3 až 4cm široké pásiky.

Stolička v novom šate Stolička v novom šate Vaše

Ako dať starým stoličkám druhú šancu.

Darčeková škatuľka Darčeková škatuľka Vaše

Aj z obyčajnej škatule sa dá jednoducho vykúzliť jedinečná darčeková.

«1...12 13 14 ...20 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: