Fialová


Fialová farba:

«1 2 »
Saténové kvietky Saténové kvietky Vaše

Jednoducho a rýchlo urobené. Dajú sa použiť ako sponky do vlasov, či ako dekorácia oblečenia.

Kvet z calyx vykrajovačky (fotopostup) Kvet z calyx vykrajovačky (fotopostup) Vaše

Chcela som objednať vykrajovačku, ktorá je použitá v jednom fotopostupe: http://tortyodmamy.sme.sk/kvietky-z-vystavy-v-dk-predvadzane-dortisimom len som sa nepozrela presne ako vyzerá, a tak som objednala nespárvnú vykrajovačku, nevadí pretože som si vyrobila stred a tak som dostala takú formu kvetu akú som chcela

Prívesok hviezda z Pardo hmoty Prívesok hviezda z Pardo hmoty Vaše

Návod na trendy náhrdelník s príveskom hviezda. Prívesok je vyrobený z Pardo hmoty, ktorá je mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Aby výsledok bol ideálny a trvácny je potrebné ho zapiecť v rúre.

Visiace náušnice gulička Visiace náušnice gulička Vaše

Originálne náušnice s háčikom gulička. Tieto náušnice zaujímavo pôsobia na ušiach, pretože retiazka prechádza z jednej strany ušného laloku na druhý.

Jednoduchý náhrdelník z korálkov Jednoduchý náhrdelník z korálkov Vaše

Ide o navliekanie a kotvenie korálkov na tenký drôtik.

Pelech pre mačky Pelech pre mačky Vaše

Urobte si jednoduchý, rýchly a lacný pelech pre vašu mačičku :)

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: