Účel použitia
Zdobenie mini medovníkových domčekov. Jeden z nich je vo forme sušienky, ktorou si môžete ozdobiť šálku a vytvoriť tak netradičnú dekoráciu. Hrnčekový recept na medovníkové cesto, nájdete priamo v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím polevy a folklórneho vzoru. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím kreatívnej techniky Richelieu. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Pomaly prichádza čas zabaliť darčeky. Pre Vašu inšpiráciu a sme pripravili 6 nápadov pre najmilšie vianočné balíčky!
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Anjel z jesenných tráv a ozdobného cesnaku, ktorý sa s radosťou zhostí úlohy nevšednej dekorácie, ale predovšetkým bude držať ochranné krídla nad čarom jesene a Vašou kreativitou.
Nerada kupujem zbytočné veci, tak som sa rozhodla kúpiť iba jeden - dva základné komponenty a zvyšok dolaďujem podľa sezóny.
Polystyrénový kužeľ je skvelý pomocník aj pri výrobe vianočného stromčeka. Ukážeme vám to aj v tomto videonávode.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Tento originálny luster si môžete vytvoriť aj zo starej háčkovanej dečky po Vašej babičke a Váš byt alebo chata bude dýchať spomienkami. Luster môžete kedykoľvek vyprať a opäť ho krásne vyškrobiť vodným sklom.
Advent mám veľmi rada. Všade hrajú vianočné pesničky, začínam piecť vianočné koláče a snažím sa nestresovať kvôli darčekom. Aby ste toho stresu v adventnom období mali menej, tak už teraz prinášam návod na adventný veniec. A nie jeden, ale rovno dva.
Tentokrát som pre vás pripravila kvetinový romantický veniec, ktorý sa nedáva na dvere ale zavesí sa na plafón. Výroba je jednoduchá a efekt posúďte sami.
Mrazom sušené: Lyofilizované ovocie je zdravé a chutné po celý rok. Má len jedinú nevýhodu...
Sušenie mrazom je veľmi šetrné k potravinám, vďaka nemu si zachovávajú cenné vitamíny. Aké sú jeho ďalšie výhody a čo naopak hrá v jeho neprospech?
Delikatesa z formy: Pečeňová, lososová, syrová aj zo zemiakov. 8 receptov na fajnovú terinu
Terina je francúzsky pokrm podobný paštéte a označuje sa tak aj nádoba, v ktorej sa pripravuje.
Dekorácia na zjedenie: Tieto veľkonočné vence nielen ozdobia, ale aj chutia. Pozrite sa, aký by mohol aj u vás zažiariť na sviatky
Úžasné dobroty dva v jednom. Nielenže efektne vyzerajú, ale bude aj radosť do nich zahryznúť.
Veľká neznáma: 3 spôsoby, ako do jedla pridávať citrónovú trávu
Táto exotická surovina dodá každému pokrmu špecifickú chuť, ktorá však môže niekomu prekážať. Preto treba vedieť, ako citrónovú trávu pri varení „domácej Ázie“ používať.
Z rôznych druhov mäsa: 9 klasických aj menej tradičných receptov na sviečkovú na smotane
Niet nad originál z hovädzieho mäsa, ale zachutí aj z bravčoviny, diviny či kuraciny.