Ružová


Ružová farba:

«1 2 »
Nechty s obilnými kláskami Nechty s obilnými kláskami Vaše

Síce je už obilie dávno pokosené, pripomenúť si horúce dni žatby, môžete aj nechtovým designom. Čierne obilné klásky vyniknú na akomkoľvek svetlom farebnom podklade. Celkový dojem je potom romantický a jemný. A kto má rád tradíciu a folklór určite tiež nepohŕdne.

Nápad bez obrázku Zábavne balóniky Vaše

Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.

Baliaci papier Baliaci papier Vaše

Originálne balenie darčekov s batikovaným vzorom

Ako premeniť všednú vázu Ako premeniť všednú vázu Vaše

Odkukala som to v jednom kvetinárstve a doma som z obyčajnej vázy urobila doplnok do obývačky...

Taška zo starého trička (fotopostup) Taška zo starého trička (fotopostup) Vaše

Máte staré obnosené tričko, ktoré už nebudete nosiť a je vám ľúto ho vyhodiť? Vyrobte si z neho praktickú tašku! Prečítajte si tento fotonávod ako na to...

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Nechajte ju vyniknúť: Slané rožteky, palacinky aj lievance. 10 chutných jedál obohatených jarnou cibuľkou
Jarná cibuľka spestrí nielen šalát či chlebík s maslom, v kuchyni s ňou môžete predviesť oveľa viac.

Chce to systém: Ako usporiadať potraviny v chladničke, aby vydržali dlhšie a vyhli ste sa plytvaniu
Prehľad, čo treba spotrebovať a čo nakúpiť, hospodárnosť aj dlhšia trvanlivosť jedál, to všetko sú benefity dobre zorganizovanej chladničky.

Takmer bez práce: Stačí len vymiešať a upiecť. 10 receptov na koláče z jednej misy
Dnes je Sviatok práce, tak to s ňou netreba preháňať. Ale keďže k voľnému dňu patrí nejaký ten koláč, našli sme také, s ktorými veľa roboty mať nebudete.

Profíci ho milujú: Sous-vide, to je tajomstvo šťavnatého mäsa. Tento spôsob prípravy zvládnete aj doma a bez prístroja
Profesionálni šéfkuchári na metódu pomalého varenia vo vákuu nedajú dopustiť. Prečo vlastne a ako sa dopracovať k chutnému mäsku aj bez špeciálneho prístroja?

Nech nevyjde navnivoč: Ako správne skladovať polievku, aby rýchlo neskysla
Nie je nič horšie, než si navariť plný hrniec dobrej polievky alebo guláša, a na druhý deň zistiť, že je „pokazená“. Prečo sa to stane a ako tomu zabrániť?


Mohlo by vás zaujímať: