Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)

Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)
Foto: jarbra

A opat lepenie dlazby. Ukazem vam ako si mozme z dlazby urobit pekny zaujimavy soklik. Kupili sme dlazbu na soklik, ale akosi nebolo casu sa dotoho pustit a tak sa stale baliky s dlazbou iba prekladali. Az jedneho dna som si povedala musim sa dotoho pustit, tak som sa pustila, kedze tuto pracu rada robim, ale poviem vam bola to poriadna,, piplacka,, ale vysledk stoji zato. Velmi pekne to ukaze v tvare mozaiky ... pisala som, ze mam rada originalne vlastne vytvori.

Postup práce

Postup je rovnaky, ako pri ostatnych mojich napadov exterieri, ktore som uz pridala.

Neviem to spravne pomenovat, premna jeto ,, soklik ,, ( spodna cast steny na dome, kto vie, ako sa tomu spravne hovori rada to opravim ) :-)

Takze budeme potrebovat dlazbu, tak to je ona: Dlazbu prilozila som na miesto, kde ma byt, ... nehovorim, ze sa mi nepacila, prave naopak, hodila sa k hol.tehlickam. Cosi mi nanej vadilo. Skusila som rozbit jednu, poukladala si na zem, aby som videla, ako by to vyzeralo v mozaike. A to bolo ono ! Robim veci, ktore sa mi pacia a z ktorych vyzaruje laska a pohoda. Takze bolo rozhodnute, budem robit mozaiku. Neuvedomila som si, co to je za ,, mravencia praca ,, och, och ... dlazba nova, uz bola rozbita :-)) ... takze, ako sa hovori ,, vyhrnut rukavy a pustit sa do toho ,, aj sa stalo!
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 3

m2 nebudem pisat, pretoze tuto dlazbu zo zaciatku sme kupili 25 krabic a viem, ze som dokupovala.
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 4

Dlazbu si musime pripravit vo velkom mnozste, v tedy sa nam bude dobre pracovat, pretoze si vyberieme kusky, ake potrebujeme. Ked je vacsia medzera doplnila som s malickymi kuskam, to sa berie velmi zle do ruk, aj som sa porezala, ... v rukaviciach neviem pracovat, nemam cit. Prst som si osetrila, prelepila a idem - dalej :-))) Takto sa uz nieco rysuje.
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 5

Zacina sa mi to pacit, ... a pokracovala som dalej.
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 6

Zaklad na dome sa postupne zvysuje, je to zapadna - zadna cast domu. Soklik nakoniec vysparujeme ( popis - postup v mojich napadoch).
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 7

Toto je zaciatok domu, zapadna cast, ... a moja posledna praca v exterieri. Nabuduce Vas pozvem do interieru a ukazem vam, ake krasne mozaiky a motivy sa daju vytvorit z nepotrebnych dlazdic. Dufam, ze niekoho budem inspirovat s mojimi napadmi a tesim sa aj za nakuknutie. Najdu sa aj ludia, ktori vedia iba kritizovat, ublizovat, ale co uz ... taky sme ludia, drzim sa iba jedneho ato ,, praca hovori za vsetko, to ze dnes je nieco zle, neznamena, ze to bude zle aj zajtra ,, :-))))
Ako som robila soklík na dome v exteriéri (fotopostup)  - obrázok 8



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 19 ľudí (5,0 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu:

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Návod je v kategóriach:

Mohlo by vás zaujímať: