Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady

Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady
Foto: sons

V minulosti ma nadchla motýľková reťaz. Niekto ju používa len ako dekoračný doplnok, niekto naopak, ako výlučne funkčný prvok zariadenia

Materiál


Postup práce

Takéto reťaze sa používajú vo Feng-shui. Podľa tohto učenia, veľmi závisí na rozložení bytového zariadenia a doplnkov. Jedným z faktorov, ktoré vplývajú na ľudské zdravie je rozmiestenie a usporiadanie nábytku, iným zas jeho tvar. Ako veľké negatívum je vo Feng – Shui chápané zariadenie s ostrými rohmi. Roh, vyčnievajúci do priestoru môže dokonca spôsobovať vážne ochorenia. Možností, ako sa s týmto vplyvom vysporiadať je niekoľko. Ak nie je možné takýto nábytok odstrániť, alebo ho umiestniť na také miesto aby sa jeho vplyv minimalizoval, môže sa cez takýto roh prevesiť tkanina, prípadne padavá rastlina. Možným iným spôsobom riešenia je aj na začiatku spomínaná reťaz s motýlikmi.
Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady - obrázok 1

Osobne som mala podobne umiestnené rohy ktorých osi smerovali na našu posteľ. Dlhšiu dobu som nemohla otehotnieť a preto som sa radila, čítala som až som narazila na vysvetlenie práve tohto problému. Nebolo možné premiestniť nábytok, ani zmeniť izbu. Tak som pristúpila k zaveseniu motýľkových reťazí, a súčasnosti máme krásnu škôlkarku.
Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady - obrázok 2

Motýlikovú reťaz je veľmi jednoduché vyrobiť. Na internete som si našla šablóny alebo jednofarebné obrázky motýľov, ktoré som potom vytlačila na kancelársky papier. Vymaľovala farbičkami tak ako sa mi páčilo, povystrihovala a ponaliepala na nitku. Vy môžete použiť napríklad aj bavlnku alebo inú šnúrku. Potom som ju už len pripevnila na dané miesto. A ako som spomínala, zabralo to :).

Momentálne už nemám foto motýlikov, ale môžete použiť už čokoľvek, čo by vám narušilo a zakrylo hranu. Môžete použiť rôzne dekorácie aj takéto slamené. Zavesíte ich na nitku pod seba a malo by to splniť účel.
Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady - obrázok 4



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (3,2 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu:

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: