Huspeninu sme nalievali do hlbokých tanierov a vždy bol problém umiestniť ich do chladničky. Teraz ju dávame do uzatvárateľných nádob. Možno máte niekto ešte lepší spôsob, ale ja som veľmi spokojná. Huspenina sa dá aj ľahko prenášať, napr. do práce.
marika9, 16. decembra 2015 o 23:54
Ja nádobky od masla používam na huspeninu už asi 20 rokov a som veľmi spokojná. Ako vidieť na fotografii, môžem ich ukladať na seba a to je na nezaplatenie, lebo robievam veľa huspeniny.
babucka, 17. decembra 2015 o 15:23
U nas sa rozlievala do tanierov a byvalo ich neurekom,teraz nalejem do malych stohovatelnych boxov alebo do pekaca a kazdy si odoberie na kolko ma chut.
dorisa, 19. decembra 2015 o 00:06
mama môjho priatela tak robí dlhé roky, je to praktické aj pri prenose.