Výherná kytica

Výherná kytica
Foto: lucka555

Asi kytica nie je úplne presný názov, ale je to taká milá kvetinka bez kvietkov ;) Bol to darček mladomanželom.. Tak snáď odštartovali spoločný život peknou výhrou ;) Tento návod nie je nijako komplikovaný len sama keď som hľada inšpiráciu som nemohla nič poriadne nájsť tak som sa rozhodla podeliť sa s Vami o moje skúsenosti.

Postup práce

Na dno môjho podlhovastého kvetináča som prilepila aranžovaciu hmotu tvaru kvádra, ale samozrejme záleži na Vás aký tvar kvetináča/košíka si zvolíte a podľa toho prispôsobte hmotu. ;)

Pripravila som si ozdoby. Drevených motýlikov, vtáčikov, mince som prilepila pomocou lepiacej pásky a lepidla na drevené špajdle. Rovnako som prilepila špajdle aj na žreby. Kúpené papierové kvetinky som pomocou drôtika pripevnila na špajdle a vytvorila také menšie kytičky.

Tak keď som mala všetko pripravené, hmotu prilepenú začala som "pichať" špajdle do hmoty. Samozrejme najskôr si premyslíte ako by to ako celok malo vyzerať. Najväčšie a najdlhšie losy som umiestnila dozadu. Keď sú losy a ozdoby pekne pozapichované zasypeme aranžovaciu hmotu pieskom (ja som mala zlatý z Ikei) a kamienkami aby sme to všetko pekne ukryli a zároveň stabilizovali. No a to je všetko, ešte pár čokoládových mincí do kvetináča a je to :)



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,3 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu:

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Návod je v kategóriach:

Mohlo by vás zaujímať: