Zohrievanie knedle

Zohrievanie knedle
Foto: olinecka
olineckaOlinecka, Richnava, 17. januára 2016 13:09Ďalšie jeho nápadyĎalšie jeho recepty

Neviem ,ako budete reagovať na môj nápad,ale mne pomáha.

BIRDZ TV

Materiál

2
minút
príprava

Postup práce

Knedľu ,ktorú chceme zohriať nakrajáme ,podľa porcii koľko potrebujeme.

Vložíme do mikroténoveho vrecka a dáme zohriať na 40 sekúnd do mikrovlnky.

Knedľa je ,ako čerstva .Robím knedle v tyždni keď potrebujem na nedeľu . Takto si ohrievam a má vynikajúcu čerstvú chuť.



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 19 ľudí (3,6 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 32 komentárov k návodu
  • esi, 17. januára 2016 o 13:51
    Aj ja robím presne takto. Ale stalo sa Vám, že keď som náhodou knedľu týmto spôsobom prihrievala 2 x tak bola tvrdá ako drevo? Stalo sa mi to pri takom slávnostnejšom obede, kedy syn prišiel neskôr ako na obed a takto znovu zohrievaná knedľa bola tvrdá tak, že sa nedala ani pokrájať. Nechcela som veriť vlastným očiam.


  • olinecka, 17. januára 2016 o 15:09
    @esi ,je to vhodné prihrievať keď ideme servírovať jedlo a je super 2x som nikdy nehriala.


  • marienka54, 17. januára 2016 o 16:55
    Aj ja tak zohrievam.


  • kristina47, 17. januára 2016 o 18:30
    aj ja takto zohrievam už roky.


  • evita1b, 17. januára 2016 o 19:57
    Aj ja som to tak robievala, no už to nerobím. Prečo? V televízii o tom bola reportáž v ktorej upozorňovali o zdravotných rizikách ( uvoľňovanie karcinogénov z plastov). Nie každý plast je určený na zahrievanie.


  • dr, 17. januára 2016 o 22:02
    Najlepšia je čerstvá knedľa, ale ak treba prihriať, jedine na pare.


  • axioma, 17. januára 2016 o 22:21
    Je dobre ich aj trochu pofrkat vodou pred tym ako sa vlozia do sacku. Dost to pomoze.


  • nadidee, 18. januára 2016 o 19:13
    aj ja tak robím,ale ešte ich pokropím studenou vodou.


  • milina, 19. januára 2016 o 09:50
    JEDINE NA PARE !!!!


  • pacik, 19. januára 2016 o 12:10
    Aj ja zohrievam iba na pare, sú chutnejšie.


  • marienka44, 19. januára 2016 o 12:59
    Aj ja jedine na pare!!! Mám anticoro paráčik a ten vložím do inej nádoby s vodou, prikryjem pokrievkou.


  • myalab, 19. januára 2016 o 13:05
    vsetko tu uz bolo povedane, niekto uprednostnuje zdravie, niekto pohodlie, niekto nevedomost...


  • garanco, 19. januára 2016 o 15:33
    Ja tiež iba nad parou, sú nadýchanejšie.


  • vieraa, 19. januára 2016 o 20:31
    Knedlu rozhodne nezohrievať v mikrotenovom sáčku.Ja ju nakrájam, do hrnca dám vodu na to dierkavé sitko na knedlu a zohrievam.


  • zolik, 19. januára 2016 o 21:27
    zohrievam klasicky na paraku. mam doma vsetky mozne a asi aj nemozne vymozenosti techniky do kuchyne. ale mikrovlnku nemam. lebo ju nechcem. nemam k nej vytvoreny vztah. ale to je samozrejme vec nazoru.


  • moja54, 20. januára 2016 o 20:52
    Ahojte dievcata, ja uz roky takymto sposobom ohrievam knedlu, je dobre ked sacok oplachnete vodou a az potom date nakrajanu knedlu a zohrejete v mikrorure.


  • nadia56, 20. januára 2016 o 23:01
    na ohrievanie knedle ale aj inych uvarenych pokrmov je vyborny parny hrniec, mam to vyskusane


  • omama1, 22. januára 2016 o 10:52
    v mikrovlnke nikdy


  • klukmen, 22. januára 2016 o 12:24
    v mikrovlnke nikdy !!!!!a v sáčku už vôbec nie , iba ak použijete sáčok na pečenie


  • imko, 23. januára 2016 o 08:55
    Do mikrovlnky nedavajte,potom je ako guma...ja nakrajam knedle a dam nad paru,potom su ako cerstve


  • leaela, 23. januára 2016 o 12:04
    @all do mikrovlnky nedavajte nic!proste ju nepouzivajte!!!


  • akameny, 23. januára 2016 o 21:48
    áno, presne tak ohrievam a sú super


  • bubaya, 24. januára 2016 o 03:20
    Nemám mikrovlnku, len parák. Ale keď pečiem mäso, alebo kačku, tak zohrejem knedle v rúre - zabalené do alobalu.


  • olinecka, 24. januára 2016 o 10:14
    Veľa z Vás reaguje ,že knedla je gumova,nie je ,ako čerstva a ani 40 sekúnd v mikrovlnke nám neublíži.Čo jeme a dýchame nezdravé ,nato sa nesťažujeme.Krásny dník všetkym!!!!!!


  • leaela, 24. januára 2016 o 12:27
    ....ved prave....staci,ze jeme a dychame nezdrave....ked sa niekomu mali,este si to vylepsi mikrovlnnym ziarenim..... :-(


  • 2010, 24. januára 2016 o 17:05
    No co uz, asi by som mal byt davno na cintorine, ryza sa najrychlejsie robi aj zohrieva v mikrovlnke aj knedla. Ale margarin v kolacoch som este nikdy nejedol ani moja babka na dedine ho nepouzivala.Kazdy sme iny...


  • 12da, 26. januára 2016 o 07:59
    zohrievam knedlu ,len na pare. V mikrovlnke nie je taká chutná.


  • evanaaa, 31. januára 2016 o 18:10
    Aj ja len nad parou, skúšala som aj v mikrovlnke ale bola tvrdá a gumenná, neviem, prečo....ale to tu spomínajú viacerí.


  • ilusa, 1. februára 2016 o 08:38
    knedlu iba nad parou,mikrovlnku pouzivam iba minimalne a nikdy spolu s mikrotenovym sackom


  • barbora123, 4. marca 2016 o 12:54
    ja by som urcite neohrievala v mikrotenovom vrecku v mikrovlnke!
    Plasty su jedovate a mikrovlnnym ruram sa tiez neda verit uplne.
    Podla mna nieje nad knedlu zohrievanu nad parov a tych 5 min naviac nas nezabije ;)


  • arama, 3. apríla 2016 o 18:46
    Jedine v mikrovlnke, su ako čerstvé, v paraku zohrievaju stare tetky, ktore ešte varia na dreve v špohelce :D


  • tati2008, 4. apríla 2016 o 20:12
    v mikrovlnke ,prikryté príklopom do mikrovlnky a už roky....



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Návod je v kategóriach:

Mohlo by vás zaujímať: