Neviem ,ako budete reagovať na môj nápad,ale mne pomáha.
Knedľu ,ktorú chceme zohriať nakrajáme ,podľa porcii koľko potrebujeme.
Vložíme do mikroténoveho vrecka a dáme zohriať na 40 sekúnd do mikrovlnky.
Knedľa je ,ako čerstva .Robím knedle v tyždni keď potrebujem na nedeľu .
Takto si ohrievam a má vynikajúcu čerstvú chuť.
esi, 17. januára 2016 o 13:51
Aj ja robím presne takto. Ale stalo sa Vám, že keď som náhodou knedľu týmto spôsobom prihrievala 2 x tak bola tvrdá ako drevo? Stalo sa mi to pri takom slávnostnejšom obede, kedy syn prišiel neskôr ako na obed a takto znovu zohrievaná knedľa bola tvrdá tak, že sa nedala ani pokrájať. Nechcela som veriť vlastným očiam.
evita1b, 17. januára 2016 o 19:57
Aj ja som to tak robievala, no už to nerobím. Prečo? V televízii o tom bola reportáž v ktorej upozorňovali o zdravotných rizikách ( uvoľňovanie karcinogénov z plastov). Nie každý plast je určený na zahrievanie.
axioma, 17. januára 2016 o 22:21
Je dobre ich aj trochu pofrkat vodou pred tym ako sa vlozia do sacku. Dost to pomoze.
marienka44, 19. januára 2016 o 12:59
Aj ja jedine na pare!!! Mám anticoro paráčik a ten vložím do inej nádoby s vodou, prikryjem pokrievkou.
myalab, 19. januára 2016 o 13:05
vsetko tu uz bolo povedane, niekto uprednostnuje zdravie, niekto pohodlie, niekto nevedomost...
vieraa, 19. januára 2016 o 20:31
Knedlu rozhodne nezohrievať v mikrotenovom sáčku.Ja ju nakrájam, do hrnca dám vodu na to dierkavé sitko na knedlu a zohrievam.
zolik, 19. januára 2016 o 21:27
zohrievam klasicky na paraku. mam doma vsetky mozne a asi aj nemozne vymozenosti techniky do kuchyne. ale mikrovlnku nemam. lebo ju nechcem. nemam k nej vytvoreny vztah. ale to je samozrejme vec nazoru.
moja54, 20. januára 2016 o 20:52
Ahojte dievcata, ja uz roky takymto sposobom ohrievam knedlu, je dobre ked sacok oplachnete vodou a az potom date nakrajanu knedlu a zohrejete v mikrorure.
nadia56, 20. januára 2016 o 23:01
na ohrievanie knedle ale aj inych uvarenych pokrmov je vyborny parny hrniec, mam to vyskusane
klukmen, 22. januára 2016 o 12:24
v mikrovlnke nikdy !!!!!a v sáčku už vôbec nie , iba ak použijete sáčok na pečenie
imko, 23. januára 2016 o 08:55
Do mikrovlnky nedavajte,potom je ako guma...ja nakrajam knedle a dam nad paru,potom su ako cerstve
bubaya, 24. januára 2016 o 03:20
Nemám mikrovlnku, len parák. Ale keď pečiem mäso, alebo kačku, tak zohrejem knedle v rúre - zabalené do alobalu.
olinecka, 24. januára 2016 o 10:14
Veľa z Vás reaguje ,že knedla je gumova,nie je ,ako čerstva a ani 40 sekúnd v mikrovlnke nám neublíži.Čo jeme a dýchame nezdravé ,nato sa nesťažujeme.Krásny dník všetkym!!!!!!
leaela, 24. januára 2016 o 12:27
....ved prave....staci,ze jeme a dychame nezdrave....ked sa niekomu mali,este si to vylepsi mikrovlnnym ziarenim..... :-(
2010, 24. januára 2016 o 17:05
No co uz, asi by som mal byt davno na cintorine, ryza sa najrychlejsie robi aj zohrieva v mikrovlnke aj knedla. Ale margarin v kolacoch som este nikdy nejedol ani moja babka na dedine ho nepouzivala.Kazdy sme iny...
evanaaa, 31. januára 2016 o 18:10
Aj ja len nad parou, skúšala som aj v mikrovlnke ale bola tvrdá a gumenná, neviem, prečo....ale to tu spomínajú viacerí.
ilusa, 1. februára 2016 o 08:38
knedlu iba nad parou,mikrovlnku pouzivam iba minimalne a nikdy spolu s mikrotenovym sackom
barbora123, 4. marca 2016 o 12:54
ja by som urcite neohrievala v mikrotenovom vrecku v mikrovlnke!
Plasty su jedovate a mikrovlnnym ruram sa tiez neda verit uplne.
Podla mna nieje nad knedlu zohrievanu nad parov a tych 5 min naviac nas nezabije ;)
arama, 3. apríla 2016 o 18:46
Jedine v mikrovlnke, su ako čerstvé, v paraku zohrievaju stare tetky, ktore ešte varia na dreve v špohelce :D
Mohlo by vás zaujímať: