Účel použitia
V hlavnej úlohe predstavujem polystyrénové vajíčko. 4 jednoduché návody ako vyrobiť veľkonočné vajíčko.
Vytvorte si spolu so mnou rozkvitnutý veľkonočný veniec. Použila som prútený veniec, zelené vetvičky, sedmokrásky, plastové vajíčka a zajačika.
Veľká noc je až v druhej polovici apríla, ale ja už som sa pustila do výroby nových videonávodov a znova som siahla po mojej obľúbenej jutovej šnúrke a vzniklo takéto vajíčko. :)
A už sa trochu blíži jar a mne to nedalo, aby som niečo neurobila z toho čo som doma našla.
Celý postup na výrobu tohto voňavého svietnika nájdete priamo vo videu.
Tento záves prevonia Vaše Vianoce. Celý postup jeho výroby nájdete priamo vo videu.
Pozrite si videjko s postupom a pripravte si svoje anjelské Vianoce.
Sušienky Indian Vám pomôžu postaviť roztomilú chalúpku za pár minút. Stačí ho ozdobiť troškou snehu a Vianoce sa môžu začať. ⛄️ ⛄️ ⛄️ Celý postup nájdete priamo vo videu. ► Ak si urobíte sneh na zdobenie podľa receptu vo videu nič tým nepokazíte, ale ponúkam Vám jeho vylepšenú verziu, ktorá je výsledkom mojich skúseností.
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Mrazom sušené: Lyofilizované ovocie je zdravé a chutné po celý rok. Má len jedinú nevýhodu...
Sušenie mrazom je veľmi šetrné k potravinám, vďaka nemu si zachovávajú cenné vitamíny. Aké sú jeho ďalšie výhody a čo naopak hrá v jeho neprospech?
Delikatesa z formy: Pečeňová, lososová, syrová aj zo zemiakov. 8 receptov na fajnovú terinu
Terina je francúzsky pokrm podobný paštéte a označuje sa tak aj nádoba, v ktorej sa pripravuje.
Dekorácia na zjedenie: Tieto veľkonočné vence nielen ozdobia, ale aj chutia. Pozrite sa, aký by mohol aj u vás zažiariť na sviatky
Úžasné dobroty dva v jednom. Nielenže efektne vyzerajú, ale bude aj radosť do nich zahryznúť.
Veľká neznáma: 3 spôsoby, ako do jedla pridávať citrónovú trávu
Táto exotická surovina dodá každému pokrmu špecifickú chuť, ktorá však môže niekomu prekážať. Preto treba vedieť, ako citrónovú trávu pri varení „domácej Ázie“ používať.
Z rôznych druhov mäsa: 9 klasických aj menej tradičných receptov na sviečkovú na smotane
Niet nad originál z hovädzieho mäsa, ale zachutí aj z bravčoviny, diviny či kuraciny.