Po zjedeni zmrzliny,ktorú kupim v obchode využijem prázdne kelimky.
Po zjedeni zmrzliny,masla rama a pod.umyjeme dôkladne prázdny kelimok.Po obrati ovocia si umyté naložime do kelimok zasypeme cukrom nemusíme a dáme do mrazničky.
V zime máme výborne ovocie na koláč,šľahačku,puding a pod.
radost, 10. júla 2015 o 21:49
po rokoch skúšania mrazenia v rôznych nádobkách..už jedine v salámových vreckách..mám valčeky ovocia presne na rozmer zásuvky..poukladané na seba..vidieť-aké ovocie je vo vrecúšku..veľmi úsporne šetrí priestor mraziaci..@olinecka..ak odskúšaš..neobanuješ..
marienka44, 11. júla 2015 o 09:11
@Radost , o aké salámové vrecká ide? Ja to nepoznám. :-)
Ovociie sa má zmrazovať najprv na tácke a potom zosypať do vrecka, aby boli bobule oddelené.
marta5, 11. júla 2015 o 16:43
@marienka44 - pýtaš sa o aké salámové vrecka ide-ja myslím,že tie čo sa dávala do nich tlačenka pri zabíjačke a zvyknú byť širší aj užší priemer,kupovala som to dávno v papiernictve a tiež som tak mrazila ovocie v nich.Nech sa Ti dari.
radost, 11. júla 2015 o 21:10
ďakujem @marta5 za vysvetlenie..áno-sú tlačenkové a salámové ..rozdielny priemer..bežne dostať kúpiť..
@marienka44..vysk úšaj..budeš spokojná..:-)
katika77, 14. júla 2015 o 09:06
Šikovné :-) ja teraz používam sklenené dozičky. Sú výborne. Dajú sa dobre otvárať aj po zamrznutí, odsypem si bobúľ koľko potrebujem a vrátim do mrazáka. Mám ale len 3 tak si musím ešte dokúpiť. Dostala som ich ako darček ale našla som ich aj na www.dozy.sk Odporúčam zmrazovať tak ako napísala marienka44 super postup.