Účel použitia
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Celý postup na výrobu tohto voňavého svietnika nájdete priamo vo videu.
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Nazbierali sme si žalude a vylúpali vlašské orechy, škrupiny z orechov som pozliepala tavnou pištoľou a urobila som si takýto prírodný venček.
Ďalšie pokračovanie do sérii k venčeku adventný venček a znovu zo starého vynovené.
Venček z vianočných gúľ. Všetko podstatné o jeho výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Skúšala som ten najjednoduchší návod na škriatka a tu je popis. Nefotila som postup. Nevedela som či sa podarí. Ale dúfam, že vysvetlenie postačí.
Nefotila som, nevedela som ako sa mi podarí, ale pridávam pre inšpiráciu.Tento venček som urobila zo starého venčeka, z ktorého som dala dole staré ozdoby a dala nové.
Na prírodný sneh si budeme musieť tento rok ešte počkať, ale zatiaľ môžeme použiť umelý sneh. :) Pripravila som 3 video návody na zasnežené vianočné ozdoby. Návody sú vhodné aj pre deti. Pri snehuliačikoch mi pomáhala moja 4-ročná dcérka.
Svietnikov nikdy nie je dosť a ak Vám ostal 7 dcl pohár, tak nie je problém.
Už neviem, koľko vecí som skúšala na mravcov. Tohto roku červené, s krídlami, čierne a nič nepomohlo. Skusila som čistič na okná, výsledok super.
Na balkónoch a záhradách už krásne vonia levanduľa, tak máme tu pre Vás nápad ako Vám môže voňať aj doma. :)
Nápad na kvietok z farebného papiera pre maminku, alebo len tak z lásky niekomu pre radosť. Jednoduchý a rýchly postup.
Ak kvetináč nemá odtok, je to problém, ktorý pomôže vyriešiť obyčajná hubka na riad.
Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
Mäso a fazuľa spolu v jednom hrnci je zárukou, že nikto doma nezostane hladný.
Budete sa čudovať: Vyskúšajte, čo to urobí, keď dáte do mrazničky topánky, pančušky či sviečky
Mraznička je síce určená na potraviny, ale mráz v nej dokáže divy aj s rôznymi inými vecami.
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.