Sladké opojenie: 10 makových zákuskov, ktoré si vás podmania na prvé ochutnanie
V buchtách, závinoch či kysnutých koláčoch je mak ako doma. Upiecť si však z neho môžete aj vynikajúce rezy, ktoré uspejú aj pri sviatočnejších príležitostiach.
Pokrok nezastavíš: Od strukovín a zeleniny k výrobkom z 3D tlačiarne. Aké budú cestoviny budúcnosti?
Ak existuje jedlo, ktoré spája kontinenty, generácie a chute, sú to určite cestoviny.
10x rybacia nátierka: Z konzervy sardiniek či tuniaka, kúska údenáča aj lososa
Fičia u vás rybacie nátierky? Doplňte si zbierku receptov o ďalšie chutné variácie.
Zaujímavý tip: Skúšali ste už nakladané avokádo? Toto sú dôvody, pre ktoré by ste to mali urobiť
Tento nálev dokáže s avokádom malé zázraky. A pripravíte ho úplne jednoducho.
Upracte jeseň do špajzy: 12x sterilizovaná zelenina. Zaváraná cvikla, čalamáda, mrkva do zemiakového šalátu aj zmes pod sviečkovú
Zužitkujte úrodu zo záhrady do posledného kúska. Naplňte poháre jesennou zeleninou a celú zimu budete mať vystarané.