Prístup na túto stránku si vyžaduje prihlásenie:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk, z Pivnička.sk alebo z Napady.Pravda.sk:
 


Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Pomôže malý trik: Ako pripraviť šľahačkový krém, ktorý naozaj vydrží
Pohár s ovocím, so sušienkami a šľahačkou, to je vynikajúci a efektný dezert. No problém je v tom, že vyšľahaná šľahačka po pár hodinách zredne a rozteká sa.

Ďalšie dobroty: 10 tipov, ako využiť v šupke uvarené zemiaky, ktoré sa nezmestili do šalátu
Vďaka týmto receptom sa zo včerajších zemiakov stane sviatočná chuťovka, rýchla večera, slaný koláč alebo niečo sladké pod zub.

Jozefína Zaukolcová: Takéto boli Vianoce môjho detstva a takto ich najradšej trávim dnes
Nahliadnite s nami do súkromia uznávanej cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko.

Štedrovečerná ryba: Masť, ghí alebo olej? Toto by ste mali vedieť skôr, než začnete vyprážať kapra
To, v čom kapra vysmažíte, často rozhodne o tom, či skončí na tanieri chrumkavý a jemný… alebo mastný a ťažký.

Žiadna panika: Návod, ako zvládnuť vianočné menu na poslednú chvíľu. Tieto recepty vás zachránia
Ak ste práve zistili, že rodina sa zíde skôr než ste plánovali, alebo jednoducho nestíhate, všetko sa dá zachrániť.