12x večera so špekáčikmi: S fazuľou na pive, prívarkom, v granadíre aj buřtguláši
S odchodom leta nemusíte zabudnúť na špekáčiky. Áno, sú skvelé na opekačku pri ohni, ale v kuchyni sa uplatnia po celý rok.
Zabudnuté tradície: Tieto jesenné plody poznali a zbierali naši starí rodičia. Skúsite to tiež?
Mišpule, drienky, hloh, trnky či jarabina – možno je práve teraz správny čas ich znova objaviť.
12x hrušky naslano: S mäsom, so syrom, v polievke, rizote aj na pizzi
Toto ovocie sa nehodí len do koláčov. Vyskúšajte kombináciu sladučkých hrušiek v slaných jedlách, výsledkom je dokonalá súhra.
Mäso na nedeľu: 11x bravčová krkovička z pekáča aj z panvice
Vyberte si spôsob prípravy, ktorý vám vyhovuje, každopádne obed to bude vždy skvelý.
Šéfkuchár Marcel Ihnačák: Varenie nemusí trvať dlho, aby bol výsledok perfektný
Kým v kuchyni svojej reštaurácie trávi dlhé hodiny, doma chce mať navarené rýchlo.
Mohlo by vás zaujímať: