Sviatočný dezert: Čo upiecť na Dušičky? Slonie slzy, tradičný zákusok podľa našich najlepších receptov
Kakaový korpus, orechový krém a v ňom ukrytý banán, tak vyzerá klasika.
Čistý sporák: 5 malých trikov, aby pri vyprážaní olej z panvice neprskal
Mastnota na sporáku, obkladačkách aj linke, tak to v kuchyni zvyčajne vyzerá po vyprážaní. Ale nemusí. Ako prskaniu oleja zabrániť?
Nielen na Halloween: 10 sladkých koláčikov z tekvice, v ktorých využijete všetky jej prednosti
Mäkká, šťavnatá a nasladlá dužina tekvice je ako stvorená do pečenia. Dezerty z nej budú chutné v každej podobe.
Skvelo im to funguje: Soľ a vanilka? Nevšedná kombinácia s nádychom gurmánskeho luxusu
Vanilková soľ je fascinujúca a stále relatívne neobjavená prísada, ktorá kombinuje jemnosť vanilky so slanou chuťou morskej soli.
S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
Keď je počas pracovných dní chuť na koláč, hotové lístkové alebo štrúdľové cesto vám ušetrí kopec času.