Keďže sú rôzne odrody zemiakov ,ktoré sa rozvaria chceme tomu zabrániť ,aby nám ostali celé toto je môj overený recept.
Zemiaky umyjeme, zalejeme vodou, aby boli celé ponorené a pridáme trocha masla.
1 PL stačí a budeme spokojní.
maska10, 3. septembra 2015 o 13:40
ja pridavam za lyzicu soli a treba ich sledovat lebo ked nane zabudnete a budu sa dlho varit tak mozete dat cokolvek aj tak sa rozvaria
marcel83, 3. septembra 2015 o 13:46
Ak chcem, aby sa nerozvarili, pridam par kvapiek octu. Ak chcem, aby mi nevykypeli, pridam par kvapiek oleja. Easy ;)
marienka44, 30. októbra 2015 o 21:18
ja dávam ocot za vrchnáčik z octovej fľašky. Trochu osolit a varit, napr. do majopnéz. šalátu na Vianoce.