Cenné rady do kuchyne

bzzmajkaBzzmajka, Nové Zámky, 18. júna 2013 6:59Ďalšie jeho nápadyĎalšie jeho recepty

Materiál



    Postup práce

    Aby sa sypké zemiaky nerozvarili pridajte k ním počas varenia trochu octu.

    Nové zemiaky sa ľahko čistia, keď ich najprv namočíme do slanej vody.

    Zabudli ste si doma klasický štetec na potieranie mäsa marmeládou ? Stačí ak zoberiete z byliniek a zviažete ich spolu s petržlenovou a zelerovou vňaťou do kytičky.

    Na pudingu nezostane po uvarení hrubá koža, ak ešte na horúci nasypete práškový cukor. Pri chladnutí zostane povrch mäkký a krémový.



    Páči sa ti tento návod?
    Fejsbukni
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...

    Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: Jeden komentár k návodu
    • ancicka, 19. júna 2013 o 09:38
      Ja čo viem,že sypké zemiaky sú krmné zemiaky,niesú vhodné na konzum.



    Pridaj komentár:

    Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



    Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

    Každodenný
    súhrn receptov »
    Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

    Návod je v kategóriach:

    Mohlo by vás zaujímať: