Detská kuchynka

Detská kuchynka
Foto: mitzy

Kúpili sme nový vysávač. Z krabice som urobila detskú kuchynku.

Postup práce

Škatulu som si otočila bokom navrch. Odrezala som tri časti, ktorými sa škatula zatvára a nechala si len jednu bočnú ako ľavé dvierka. Druhé dvierka som si vyrobila z jednej urezanej časti: nalepila som ich lepiacou páskou zdola a zhora. Potom som si urobila vnútornú prepážku z ďalšej lepenkovej časti.

Fixkou som si obkreslila misku na vrch kuchynskej linky. Vyrezala som kruh o pár mm menší aby mi miska zapadla pekne ako drez ale aby neprepadla. Potom som si urobila otvor na dávkovač mydla - akože kohútik s vodou.

Vrch a boky škatule som natrela na bielo. Dvierka som nemusela, lebo boli pôvodné fialové bez nápisov či obrázku vysávača. Vždy po zaschnutí farby som dala ďalší náter. Dokopy 4 nátery.

Z vešiaku na nohavice som dala dole tú tyčku na prevesenie nohavíc, naznačila som si dĺžku otvoru, kam som ju chcela vlepiť medzi bočnú stenu krabice a vnútornú prepážku a urezala malou pílkou. Hrot som ošmirgľovala. Tyčku som natrela na bielo a vlepila do kuchynskej linky. Keď zaschla, nacvakala som do nej štipce na záclonu. Vymerala som si otvor a vystrihla som si obdĺžnik látky. Na dĺžku o 1cm kratší a na šírku o 1/2 šírky dlhšiu, aby sa nazberkala. Látku môžeme začistiť na šijacom stroji overlockom. Potom ju zavesíme za háčiky.

Na dve malé nábytkové úchytky som si namaľovala modrú a červenú značku studenej a horúcej vody. Úchytky som nalepila ku vodovodnej batérii zmydlového dávkovaču. Dve ďalšie úchytky som nalepila na dvierka kuchynky.

Nakoniec položíme na kuchynku štyri CD-čká. To sú akože platničky na varenie.

Kuchynku zariadime nádobkami a je to :)

Kto chce, urobí si miesto úložného priestoru dvierka na elektrickú rúru :) Po odstránení CD-čiek sa kuchynka mení na umývadielko a malé parádnice si naň poukladajú krémiky a mydielka.



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 12 ľudí (4,7 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 3 komentáre k návodu
  • edinoz, 7. marca 2017 o 10:50
    Si úžasne kreatívna, skvelý výmyselník. Gratulujem !


  • mitzy, 9. marca 2017 o 16:08
    Jej ďakujem veľmi pekne ;)


  • haji, 10. marca 2017 o 23:27
    Bezva nápad. Toužím po nové kuchyňské lince a vidím, že s inspirací od tebe to bude brnkačka. Jsi šikulka a máš šťastné děti, mlá @mitzy !



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: