Neprihorený puding

tweety12Tweety12, Limassol, 25. októbra 2013 16:45Ďalšie jeho nápadyĎalšie jeho recepty

Stava sa Vam , ze vam obcas prihori puding?

Materiál


Postup práce

Pred varenim pudingu si hrncek, rajnicku alebo kastrolik potrieme maslom a zacneme varit puding. Zarucene vam pudink neprihori. :-) Mam to odskusane :-)



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu:

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Návod je v kategóriach:

Mohlo by vás zaujímať: