Uloženie vecí (fotorecept)

Uloženie vecí (fotorecept)
Foto: dvorka

Nemám čas na zháňanie úložných vriec a potrebovala som uložiť nadbytočné paplóny, spacáky a vankúše. Použila som mnou dlhoročne osvedčený postup. Zatiaľ som ho používala len na odkladanie sezónneho oblečenia do skríň.

Materiál


Postup práce

dva vankúše som poskladala, opatrne som ich vsunula do vreca. Lepšie je mať pevnejšie, no ja som použila tie, ktoré som mala momentálne doma.
Uloženie vecí (fotorecept) - obrázok 1

Na poskladané vankúše vo vreci som si kľakla a snažila sa dostať z vreca čo najviac vzduchu. Aby som mohla vrece uzavrieť bez prístupu vzduchu, okraje vankúšov vo vreci som stlačila smerom k strede pri otvore. Pri uzatváraní paplónov a spacákov ktoré majú väčší objem som si na vrch vreca položila poskladanú kartónovú krabicu, aby sa vzduch vysal rovnomernejšie.
Uloženie vecí (fotorecept) - obrázok 2

Zostávajúcu časť vreca som pár krát zakrútila a červené šnúrky som obmotala jednu sprava, druhú zľava a zaviazala. Určite nie je tento spôsob tak efektný ako pri originál vreciach, ale mne pomohol.
Uloženie vecí (fotorecept) - obrázok 3

Na miesto kde som mala pôvodne len dva spacáky a dva vankúše som pridala ešte ďalšie dva spacáky a dva paplóny. Pod pohovkou mám uložené po dva balíky na sebe.
Uloženie vecí (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 8 ľudí (4,6 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 2 komentáre k návodu
  • martina0812, 15. apríla 2015 o 10:31
    Ja robím podobne, len si ešte pomôžem vysávačom. Keďže vrece nie je vzduchotesné, ono sa časom nafúkne, ale to až potom, čo tých paplónov nacpem do jednej police aj 5. Keď sa na sezónu zasa vyberajú, sú tam ako zabetónované, ale dá sa to prežiť a aspoň sa mi celé leto nepovaľujú kade tade a nezaberajú plac. :-D


  • bubaya, 3. mája 2015 o 01:44
    Tiež takto balím, ja mám radšej sáčky s ušami 25 litrové, tie uši sa mi lepšie zaväzujú, šnúrka sa mi vždy vytrhne. Napchám tak letný paplón 140x200 do jednej. Moja suseda zas používa potravinársku fóliu, vec pevne zroluje, pomôže si tiež kolenami, niekoľkokrát fóliou všetko dobre omotá. Niesla som jej nejaké veci, a ešte stále sú krásne zrolované do valčekov. Fólia sa zlepí sama o seba, takže sa to nenafúkne naspäť, ako sáčok. Ja som si kúpila raz tie vysávačové sáčky, ešte v teleshopingu a boli svinsky drahé. Všetky sa mi nakoniec nafúkli naspäť. Škoda peňazí, takú istú službu mi urobiasáčky na smeti.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Návod je v kategóriach:

Mohlo by vás zaujímať: