Vianočná dekorácia

Vianočná dekorácia

Takéto dekorácie robím už niekoľko rokov. Podobný nápad s nejakými obmenami bol raz v časopise Dorka a to ma inšpirovalo, aby som si niečo podobné vytvorila. Mám rada dekorácie, ktoré sú jednoduchšie, menej nablýskané a tradičné.

Postup práce

Do vhodnej nádoby - ja som vybrala čajník po babičke - vyrežeme florex potrebnej veľkosti, polejeme vodou a necháme nasiaknuť.

Narežeme si vetvičky potrebnej veľkosti z ihličnanov, propravíme si dekorácie, aké máme k dispozícii - suché kvety, umelé kvety, makovice, vetvičky so šípkami, alebo imelo - záleží natom, čo máme k dispozícii. Okrem toho vyberieme dekoračné materiály, ktoré uznáme za vhodné - ja som použila medovníčky, ktoré sa ešte za tepla nastoknú na zastrúhané špajle a potom ozdobia polevou a mašličkou.

Do florexu postupne nabodneme vetvičky, upravíme tvar podľa potreby, pridávame ďalšie dekorácie a nakoniec môžeme dekorovať slamenými ozdobami. Ako nádobu môžeme použiť keramický hrnček, kvetináč, džbánik - čo sa nám do priestoru hodí. Túto dekoráciu si uložím do kuchyne, aby som mala vianočnú atmosféru aj tam.



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (3,5 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: Jeden komentár k návodu
  • valeri, 12. januára 2016 o 15:34
    veľmi pekné



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: