Vianočná ozdoba na dvere

Vianočná ozdoba na dvere
sonulienkaSonulienka, Banská Bystrica, 28. novembra 2013 17:56Ďalšie jeho nápadyĎalšie jeho recepty

Možno Vás budem inšpirovať alebo ma niekto možno znovu vysmeje. Ale tu na "vareche" ma to už neprekvapí v poslednej dobe. A som tu preto lebo sa mi na vareche veľmi páči sú tu v redakcii vynikajúci ľudia.Taktiež aj ľudia čo sem pridávajú vynikajúce recepty a nápady. A hlavne čeprám tu veľa inšpirácie a receptov.

Postup práce

Pripravíme si čo budeme potrebovať.
Vianočná ozdoba na dvere - obrázok 1

Okolo polystyrénového kruhu asi do dvoch tretín namoceme bielu organzu,pripevníme ju špendlíkmi. Potom dáme čiapku ktorú tiež dobre pripevníme špendlíkmi. Odstrihneme si ďalší kus organzy asi tak meter,prehneme na polovicu nazberkáme. Keď to máme priložíme a prišívame okolo organzy ktorú sme si namotali okolo polystyrénového kolesa až po čiapku. Toto opakujeme ešte dva krát. Ak sme urobili bradu-čiže tri krát sme poprišívali akože bradu s organzy je ozdoba hotová.
Vianočná ozdoba na dvere - obrázok 2

Túto ozdobu si možete zavesiť kde chcete. Najlepšie však vynikne na tmavých dverách. Je to jednoduché.



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 12 ľudí (3,8 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 45 komentárov k návodu
  • marijanna, 28. novembra 2013 o 18:47
    mile a krasne... pkene si to urobila...:)


  • venusa, 28. novembra 2013 o 19:29
    Mile, cosi mi to pripomina :)


  • flavia, 28. novembra 2013 o 21:51
    mm... s potrebného materiálu by sa dala urobiť aj krajšia ozdoba..tá čiapka s organzou mi moc nejdú dokopy..


  • mezi, 29. novembra 2013 o 09:53
    Mikulášovi chýbajú oči. A ... i a y je v slovenčine základ, v strojopisectve po každej čiarke nasleduje medzera.


  • ekona, 29. novembra 2013 o 10:28
    Pani Sonulienka má svoj vek, prišla s nápadmi na vianočnú výzdobu. Ak sa chceš MEZI hrať na kantora, tak si si mal nájsť iný portál, nie Varechu. Prajem pekný deň. Mezi nenechaj sa znechutiť, vyzdob si Vianoce aj s gramatickými chybami, tu je pointa kdesi inde.


  • spetkasoli, 29. novembra 2013 o 10:52
    @sonulienka má na vareche veľa dobrých receptov a skvelých nápadov. A ak sa ti tu@mezi , na vareche nepáči a chceš robiť "dusno" a zlú krv, nikto ťa tu nedrží a radšej sa presuň na iné stránky, sem asi nepatríš. A vieš si ty vobec usmažiť vajíčka, alebo uvariť čaj? Myslím, že asi ti varenie moc nepojde, ale robiť zlo ťa baví, no prosím ťa, ty si akási moc chytrá/ý/ ak ti to nedošlo tak tieto stránky sú predovšetkým o varení, pečení a pre slušných ľudí, takže dovidenia....ty sem patriť nebudeš:(


  • mirop, 29. novembra 2013 o 10:58
    hlavne sa prosim nikto neopovazujte nic kritizovat alebo vyjadrit svoj nazor, na tejto stranke je povolene len pochlebovanie... inak uvidite :D


  • amelie, 29. novembra 2013 o 13:40
    ľudia, táto stránka nie je o gramatike ani o strojopise...


  • pazros, 29. novembra 2013 o 13:41
    ešte stále pravda oči kole - dokážte prijímat fakty ,šikovnosť jej nikto nespochybnil a to ostatné stojí za zamyslenie......


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 14:39
    Hlboko sa kantorom a kantorkám ospravedlňujem za pravopis.
    Presne som na začiatku vystihla, že budú záporné komentáre. @mirop ja znesiem všetko.
    No inak veľmi pekne ďakujem za komentáre.
    Mám ešte niečo hotové ale ako vidím tu ide pred najkrajšíme sviatkami roka len o zlo tak to sem nepridám.
    Práve včera som prosila redakciu o stiahnutie jedného mojho nápadu ale ma odhovorili fakt budem zvažovať čo ďalej.


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 14:40
    @spetkasoli Tebe obzvlášť veľmi pekne ďakujem.


  • pazros, 29. novembra 2013 o 15:34
    nepanikár ,zdvihni hlavu ,pridávaj veselo čo chceš - kôň má štyri nohy a potkne sa..


  • tancotanka, 29. novembra 2013 o 15:48
    @sonulienka , tu ide o nápad a ten je predsa super, prvé čo ma napadlo, že mám materiál a "okopírujem" to od teba, vďaka a pridávaj svoje kreácie, tešíme sa na ne!


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 15:48
    @pazros tu nejde o panikárenie naozaj ma mrzí všetko. Už som tu na vareche videla veľa chýb či už v komentároch alebo v receptoch - povzniesla som sa nad tým.Tak ako píšeš aj koň má štyri nohy a potkne sa.Čo ma najviac mrzí, že naozaj v poslednej dobe sa tu len osočujeme.
    Mne sa tiež nie všetko páči či už v nápadoch alebo v receptoch ale nekomentujem ich. Pozriem-zavriem a viac sa k nim nevraciam.
    Ale tu komentujú práve taký ľudia čo ešte nič poriadne sem nedali a naozaj im ide len aby tu štvali.Tu nejde o kritiku tú znesiem ale písať také komentáre ako "fuj-gcka- a podobné sem naozaj nepatrí.A nejde @mirop o "pochlebovanie". Tebe sa tiež nepáčili všetky komentáre k Tvojmu receptu a určite Ti dobre nepadli.
    Tak aby sme to uzavreli @pazros ďakujem za povzbudenie ale veľmi rozmýšľam či pridať alebo nie čo sa komu zas nebude páčiť.


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 16:07
    @tancotanka ďakujem - veď preto soom to sem dala, komu sa páči nech si to urobí.
    Ja dávam recepty alebo nápady sem pre ľudí ak niekto chce a páči sa mu nech sa páči.


  • marijanna, 29. novembra 2013 o 17:26
    smutne, čo sa okolo nas deje. . . stranka bola vytvorena na POMOC pri roznych veciach a nie, aby sa tu niekto vyžival v tom, že kritizuje ludi. Komentare su na to, aby sa napisali pozitivne a aj negativne veci. Ale pisat do komentarov ohladom gramatickych chyb, sorry, to je na hlavu...ak to nevadi redakcii,tak preco Vam? Napad bol pridany, doma urobeny a nebol urobeny rychlostou COPY _PASTE... A nie sme vsetci nadani, aby sme vyrabali tazke vyrobky...Tento napad je mily, jednoduchy a hlavne napad pani @ sonulienky... mohla skočit do Kiku kupit vyrobok, niečo dodat a nalozit ho. . .Ludia sem pridavaju svoje napady a recepty, aby nam ukazali co vedie, popestrili nas jedalnicek, nase pribytky a nie preto, aby nastala revolucia....@ sonulienka pridaj vsetko co mas..drzim palce


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 17:41
    @marijanna srdečná vďaka - ja som do teraz skutočne nič nepridala na varechu čo by som ja neupiekla, neuvarila alebo neurobila vlastnoručne.
    V snahe niekoho inšpirovať to takto dopadlo.
    Prosím redakciu pre budúcnosť ak by v mojích receptoch alebo v nápadoch v budúcnosti našli nejakú pravopisnú chybu aby to opravili - stane sa určite veď každý sa može pomýliť. Za čo im vopred srdečne ďakujem. A čo sa týka ďalšieho pridávanie - máš pravdu pridám aspoň mám kritikov nech kritizujú majú na to právo. @flavia dievčatko tak pridaj svoj super nápad určite Ťa nebudem kritizovať a možno Tvoj nápad aj vyskúšam.


  • mariamka, 29. novembra 2013 o 18:01
    ja mam tiez jednu zasadnu pripomienku, a sice, ze to nie je ozdoba na dvere, ale na hlavu ! :)))) môjmu by som ju kludne nasadila, bradu zavesila za usi, rehotala sa a mozno by som ho aj odfotila :)) @sonulienka vsetkych mudrcov jednym uchom dnu, druhym von, dielko je vydarene, napadite, vtipne, "Mikulas za korunu" :)) kto nic nerobi, nic nepokazi, takych je tu dost , ja si na pravopis potrpim, ak chces, budem ti robit editora, redakcia na to nema cas a kapacity :)


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 18:19
    @mariamka si skvelá daj mi Tvoj e mail spojíme sa. Snažím sa nerobiť chyby ale už v mojom veku a momentálne aké mám starosti mi to ušlo - čo by sa nemalo stať ale stalo sa.


  • mariamka, 29. novembra 2013 o 18:24
    @sonulienka a ty zas vtipna :) postrehla som, ze mate blbe obdobie a napriek tomu si si dala robotu a davas napady,, klobuk dole, dam si ten mail do profilu "pre pripad" :) kludne mi napis, ja rada opravujem, mam to v znameni :)


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 18:42
    @mariamka ďakujem


  • nika60, 29. novembra 2013 o 19:18
    Niekto chodí na varechu, len preto, aby kontroloval pravopis, ale veď tu nie je škola a ruku na srdce takéto nehody sa môžu stať každému.Netreba si to všímať Medzery taktiež. Alebo sa páči a ohodnotím,ak nie napíšem nie a nehodnotím pravopis...


  • katkat, 29. novembra 2013 o 19:30
    Mne sa to velmi paci, jednoduchy a mily napad :)


  • sonulienka, 29. novembra 2013 o 19:58
    @nika60 , @katkat ďakujem Vám


  • pazros, 29. novembra 2013 o 20:23
    poteš nás a pridaj, veľa z nás to chce vedieť-vidieť,komu sa nepáči nech nečíta a nerobí podľa teba,zapamätaj si nie je ten čo by vyhovel všem ,to povedali múdrejší a nakoniec je tu veľa receptov čo by ani svine nepožrali a samozrejme veľa dobrých a super


  • spetkasoli, 29. novembra 2013 o 21:10
    @sonulienka , niet za čo ďakovať, sme snáď normální ľudia, ale bohužial... prajem pekný prvý adventný víkend, snáď by sme mali k sebe nájsť viac vzájomnej úcty a lásky alespoň v tomto prdvianočnom čase


  • spetkasoli, 29. novembra 2013 o 21:11
    pardon, chybička se vloudila, opravujem ...v predvianočnom čase...


  • nika72, 29. novembra 2013 o 21:33
    @sonulienka ja ti želám veľa dobrých nápadov....a veľaveľaveľa zdravíčka máš dobré <3


  • janaa, 30. novembra 2013 o 09:12
    @sonulienka - Je to veľmi pekná, zaujímavá a vtipná ozdoba na dvere :)) A dúfam, že neprestaneš pridávať ďalšie nápady...


  • sonulienka, 30. novembra 2013 o 09:37
    Ďakujem Vám ešte raz všetkým.


  • marta5, 30. novembra 2013 o 12:21
    @sonulienka - skvelý nápad. Rada si pozriem stále niečo čo pobaví. Viem,že to mrzí - tie nepríjemne ohlasy. Ľudia sú rôzni,dobrí aj menej dobrí. Idú Vianoce majme viac porozumenia a lásky. Želám Ti veľa pohody a zdravia.


  • sonulienka, 30. novembra 2013 o 12:30
    @marta5 srdečná vďaka aj Tebe prajem a hlavne to zdravie.


  • warisiss, 30. novembra 2013 o 19:39
    Krasne to je, Sonulienka! Ja stale hovorim - paci? ocen. nepaci? neryp. Toto nie je o pochlebovani... no aj negativna spetna vezba sa da dat slusnym sposobom. Nie takto arogantne. Zial, aj na vareche sa rozmohli ludia ktori sa radi povysuju a mudruju cez internet a snazia sa predviest na ukor druhych. Apelujem na adminov, aby umoznili odstranovanie nezelanych komentarov! Tu sa mame mat predsa vsetci radi, a co sa tyka vkusu, proti tomu predsa nemoze byt ziaden disputat. Preto kreativitu inych nie je mozno kritizovat, v umeni ci jedle nie je nic spravne ci nespravne (pokial nejde o extremy). Portaly tohto typu by nemali umoznovat negativistom a emocionalnym prizivnikom parazitovat na dobrej nalade a voli druhych.


  • sonulienka, 1. decembra 2013 o 09:47
    @wariss , veľmi pekne ďakujem tak ako som už písala, ja znesiem všetko ale toto bolo naozaj zbytočné myslím si, že tu toho je a ešte aj bude aj viac. Ale máš sto percentnú pravdu v tom, že ak chcem okomentujem ak nechcem neokomentujem.
    Aspoň ja to tak robím - no ale vidíš aký sme ľudia.
    Prajem peknú nedeľu.


  • sonulienka, 1. decembra 2013 o 09:48
    |ariss a vážim si to o to viac od Teba, že si mladá a máš takýto názor.


  • eviana, 1. decembra 2013 o 09:59
    @sonulienka , to je také milé, super si to vymyslela... kreatívne, ihravé, u mňa máš jasných 5* :)


  • sonulienka, 1. decembra 2013 o 10:24
    @eviana srdečná vďaka a čo som dostávala také komentáre ako som dostávala som zabudla napísať, že to som našla na nete nie je to moj výmyseľ. Ale neviem ako to tam robili bol len obrázok. Takto som si to vymyslela ja. Ospravedlňujem sa, že som to do úvodu zabudla napísať no a potom tie komentáre tak som na to úplne zabudla. Len teraz keď si napísala, že som to dobre vymyslela ma to napadlo.


  • jarbra, 9. januára 2014 o 12:21
    @sonulieka ,napadik sa mi paci , jednoduchy a hlavne rychla vyzdoba .Nepaci sa mi kritika od @mezi ,neviem co tu robi na portali, ved ,,varecha ,, neje gramaticky kruzok !!!! @sonulienka nic si z toho nerob,ako sa hovori ,, jednym uchom dnu a druhym von ,, a je po probleme ! Take komentare si netreba vsimat. Aj ja mam pravopisne chyby a co teraz ! ...hlavna vec, ze sa to da precitat a je to zrozumitelne .Ja mam problem v tom ,ze zijem dlhe roky v NL tu nepoznaju ,, y ,, tu sa vsetko pise s ,, i ,, .... pisem aj cesky ( studovala som v Brne, knihy som mala v cestine atd. ) Ved uz mame svoj vek :-) .... aj mne uz klope na dvere 60-tka , som na SL dochodku a na Nl dochodok musim si pockat este 5 -rokov tu pracuju zeny a muzi do 65 - rokov. @mezi ,keby bola len troska inteligentna ,tak urcite by si nedovolila k starsim ,,varechackam ,,napisat to , co napisala . takze @sonulienka - zlaticko ,nemaj hlavu v smutku , zivot ide dalej , var ,pec, smaz, vypekaj :-) ,tesim sa na dalsie Tvoje kreativne napady. Rozmyslam ci sa nepridam k tebe na portal ! NEZABUDNI NA USMEV , PALEC HORE A S USMEVOM SONULIENKA !!!!! Varecha je tu pre nas , my pre VARECHU a NIE PRE KRITIKU !!!!! Nech sa Ti dari !


  • jarbra, 9. januára 2014 o 12:29
    suhlasim s Vami .... @ekona , @spetkasoli , @pazros , @marijanna atd.....DAKUJEM Vam ,ze ste take, ake ste ! S pozdravom .


  • sonulienka, 9. januára 2014 o 15:34
    @jarbra si zlatá povzbudila si ma a ďakujem Ti. Možno teraz zas začne sprcha komentárov, že na "VARECHE" sa len chváli a nič iné. Ale už ma to nerozhádže.
    Mala som a mám aj pár nových receptov ale ma to odradilo tak som ich sem nedala.
    No ale čo už každý si može písať čo chce.
    Ešte raz srdečná vďaka a pozdravujem.


  • jerica, 9. januára 2014 o 23:05
    @sonulienka , pekný neskorý pozdrav, krásne dielko, ja obdivujem tvoje ruky a s akou šikovnosťou tvoríš, nie len na "nápady" ale aké krásne sú tvoje kreativitou robené slávnostné misy, a to nehovorím o receptoch :-) Máš moje veľké uznanie, aj nad tvojou pokorou pri komentoch. Mám tiež názor ako ty,
    citujem tvoje slová : Mala som a mám aj pár nových receptov, ale ma to odradilo, tak som ich sem nedala.


  • jarbra, 10. januára 2014 o 09:52
    @sonulienka Dakujem pekne za pozdravenie ,je to od teba mile .Rozhodla som sa ,ze pridam par mojich napadov na portal, som pripravena aj na kritiku ,to k tomu patri ,ale stale si hovori ,,nikto nemoze o sebe tvrdit ,ze je 100% , sme ludia , chyby sa robili a budu sa robit a s tym nic neurobime , to k zivotu patri. :-) .Zalezi to len na nas ,ako to prijmeme ,,bud budeme mat hlavu v smutku ,alebo pojdeme svojou cestou a budeme si verit ! Ty si ,,SIKULKA,, !! Prosiiiiiim, daj tie tvoje nove receptiky . Budem sa tesit a cakam . Pa.


  • sonulienka, 10. januára 2014 o 11:48
    Ďakujem Vám veľmi pekne za podporu, receptíky mám dva možno poznáte ale pridám ich aby som Ťa @jarbra nesklamala.
    Ešte raz pozdravujem.


  • jarbra, 10. januára 2014 o 12:09
    @sonulienka ...HIP,HIP,HURAAAAAAAAAA !!!! ....holandske potesenie , davaj,davaj, hrnceeeeee su prazdne .......treba vyskusat nieco nove ....


  • sonulienka, 10. januára 2014 o 12:12
    @jarda možno Ťa sklamem sú to len sladkosti. Jeden recept škoricové guličky a Marlenkové guličky-už sa na tom pracuje.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: