Nápady, návody, tipy a postupy


Najnovšie návody

«1...47 48 »
Menovky na darčeky Menovky na darčeky Vaše

Dajú sa využiť nielen na Vianoce.

Vianočná ozdoba guličky Vianočná ozdoba guličky Vaše

Vianočná výzdoba je neodmysliteľnou súčasťou sviatkov. Zdobíme si stromčeky, kladieme väčší dôraz na prestieranie, zdobíme si okná. Keď vidíte všetky tie vianočné ozdoby v obchodoch, uvažujete nad tým, akú farbu napríklad výzdobu stromčeka si zvolíte tento raz. Všetky krásne dekorácie stoja veľa peňazí a nie každý si môžeme dovoliť kupovať stále nové ozdoby.

Obrázok so slimákom Obrázok so slimákom Vaše

Bola by škoda nevyužiť krásnu slimačiu ulitu alebo nejakú inú pôvabnú prírodninu: mušľu, kamienok, vetvičku alebo vysušenú rastlinku.

Pi vodu v správnom čase Pi vodu v správnom čase Vaše

Pitný režim treba dodržiavať to vieme všetci. No a čo vy? Koľko vody denne vypijete.

«1...47 48 »
Nové komentáre k receptom

karunadrishti, 15. augusta 2025 13:51 k nápadu Medovníkové mestečko (videonávod)
This dish seems delicious. I will try it. Thanks for sharing,
Regards


krishnametlab, 18. júla 2025 9:18 k nápadu Medovníkové mestečko (videonávod)
Skvelý videonávod! Medovníkové mestečko je perfektný nápad – ozdobí sviatočný stôl a zároveň prináša tvorivú pohodu pri výrobe. Vďaka za inšpiráciu!


wiltoncd3ff71c, 5. novembra 2022 20:01 k nápadu Domáce cvičisko pre psíka
Chválim článok a spracovanie obsahu. Je fajn sa dozvedieť nové informácie cez kvalitné blogy. Na cestovanie so psom sa treba poriadne pripraviť kúpou kvalitného oblečenia pre psov na zimu.


Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
Urobte si na zimu zásoby obľúbenej zdravej prílohy, vychutnáte si ju k francúzskym zemiakom aj k rezňu.

Váš životabudič: 6 dobrých rád, vďaka ktorým vydrží pomletá káva dlhšie čerstvá
Mletá káva rýchlo stráca svoju úžasnú vôňu a chuť. Ako jej kvalitu uchovať čo najdlhšie?

So syrom, s mäsom, nátierkou aj v pirohoch: 12 receptov, ako si vychutnať hrozno trocha inak
Hrozno chutí nielen v sladkom koláči.

Francúzska cibuľačka: Stačí pár základných surovín, to najväčšie tajomstvo je v niečom úplne inom
Napriek jednoduchým ingredienciám sa stala pýchou francúzskej gastronómie. A odteraz bude vedieť prečo.

Letom svetom: 4 svetoznáme nátierky a dipy. Nekupujte ich ako polotovary, takto si urobíte domáce
Často sa dajú kúpiť v obchodoch ako polotovary, ale domáce sú predsa vždy lepšie.


Mohlo by vás zaujímať: