Farba
Vyrábanie sviečok je nielen kreatívnym a upokojujúcim koníčkom, ale tiež skvelým spôsobom, ako pridať do vášho domova kúsok prírodnej krásy.* V tomto návode vám ukážem, ako si jednoducho vyrobiť sviečku v tvare ruže z včelieho vosku pomocou silikónovej formy. Tento proces je ideálny pre začiatočníkov aj skúsených výrobcov sviečok.
Vytvorte si roztomilého panáčika z kvetináča. Výroba je jednoduchá.
Vytvorte si originálne svietniky so sušenými kvetmi.
Nápad ako vytvoriť z obyčajného polystyrénového vajíčka originálne farebné veľkonočné vajíčko.
Vytvorte si veľkonočný veniec. Stačí vám polystyrénový veniec a rôzne vajíčka. Výroba je jednoduchá.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Sezóna v záhradke začína a Vy nepochybne chcete ochrániť svoje dobroty pred maškrtným hmyzom. Kreatívny YouTube kanál ikitka Vám poradí ako si všetky mušky, či včielky udržia štíhlu líniu.?
Ak si zavesíte na dvere tento venček už nikdy si nezabudnete rúško a stanete sa zodpovednejšími voči sebe aj svojmu okoliu. Celý návod nájdete priamo vo videu.
Z polystyrénovej tekvice a kávových zŕn sa dá vyrobiť aj originálny svietnik. A ešte k tomu aj krásne vonia.
Ani ja som sa tento rok k moru nedostala, ak ste na tom podobne pozrite si moje nové video a aspoň na chvíľočku si predstavte, že tvoríte pod palmou na piesku.
Moja ďalšia plienková torta pre môjho pravnúčika - pridávam pre inšpiráciu.
Sestra tvarohu: Bodkovaný cheesecake, mrkvová torta aj krupicový koláč. 11 výborných dezertov z ricotty
Nech vás nemýlia popisky na etikete, tento jemný taliansky syr, podobný nášmu krémovému tvarohu, je tiež výborný do pečenia.
Poradíme: Ako správne ohriať omáčku, aby chutila ako začerstva
Spôsob ohrievania omáčky je kľúčový, aby si zachovala pôvodnú chuť, konzistenciu aj kvalitu.
Jednoduchšie, rýchlejšie, zdravšie: 10 možností, z čoho pripraviť cesto na pizzu
Nedostatok času, málo skúseností, snaha schudnúť či stravovať sa výživnejšie. To všetko môžu byť dôvody, pre ktoré sa nepúšťate do prípravy klasickej pizze.
Vyberte správne: Pozor na to, v akých nádobách marinujete mäso. Týmto by ste sa mali oblúkom vyhnúť
Namarinované mäso je krehkejšie a chutí oveľa lepšie. Nie je však jedno, v čom ho necháte odležať.
U nás s knedľou: 10x maďarský guláš tak, ako sa varí v slovenských domácnostiach
Pravý maďarský guláš by mal byť z hovädzieho mäsa a mal by sa podávať s haluškami. No ale doma si ho často robíme po svojom.