Farba
Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.
Štedrý deň sa nezadržateľne blíži a treba myslieť na všetko... podľa tohto môjho nápadu z minulého roka si môžte aj vy urobiť menovky aké sa vám hodia.
Vyrobte si ekologickú pascu na myši :) Každý rok na jeseň sa nám nasťahujú do záhradného domčeka myši a nikdy nevieme ako sa ich zbaviť (teda ak si odmyslíme drastickejšie metódy odchytu). No a raz prišiel manžel s týmto nápadom, ktorý mu poradil kolega v práci. Ak chcete, vyskúšajte :)
Odkukala som to v jednom kvetinárstve a doma som z obyčajnej vázy urobila doplnok do obývačky...
Keď som tento nápad videla na Pintereste okamžite ma zaujal. Krmítko z plastovej fľaše a starej varechy zvládnu s menšou pomocou aj deti.
Výroba domáceho snežítka je ideálna zábavka na dlhé zimné večery pre deti aj pre dospelých :)
Vyrobte si závesný kvetináč z plastovej fľaše, s ktorým si môžete skrášliť napríklad aj nejaký starý plot...
Jednoduchý starý trik na uskladnenie cibule, ktorý používala už moja babka. Minulý rok som ho dokonca videla aj na nejakej facebookovej stránke. Zdá sa, že staré nápady našich babičiek sa vracajú späť :)
Univerzálne arašidové maslo: Návod, ako si ho spraviť doma a 14 jedál a dezertov, kde ho s úspechom využijete
Že arašidové maslo vašej kuchyni nič nehovorí? To je celkom škoda.
Kuchynskí upíri: Tieto spotrebiče by ste mali po použití odpojiť od siete. Kvôli bezpečnosti aj peňaženke
Ušetríte elektrinu, predĺžite ich životnosť a vyhnete sa zbytočným nepríjemnostiam.
Šťavnaté a osviežujúce: Jej sezóna je krátka, tak ju nepremeškajte. 11 receptov na koláče s rebarborou
Aj keď jej stonky chutia kyslo, v sladkom koláči perfektne zahrajú.
Náhradníci: Minul sa vám kukuričný škrob? 5 skvelých alternatív pre varenie aj pečenie
Zahusťuje omáčky, spevňuje plnky aj sneh, dodáva chrumkavosť vyprážaným jedlám.
Dá sa to aj inak: Segedín, sviečková aj koložvárska... 11 receptov, ako uvariť klasiku zdravšie či bez mäsa
Chuť by bola, ale niekedy buď chýbajú tie pravé suroviny, dodržiavame delenú stravu, alebo chceme jesť kvalitnejšie.
Mohlo by vás zaujímať: