Lapač snov

Lapač snov
Foto: klichem
klichemKlichem, Bratislava, 15. augusta 2014 22:04Ďalšie jeho nápadyĎalšie jeho recepty

Pôvodne indiánske lapače snov ma vždy neskutočne priťahovali. Ani neviem prečo, ale ten zhluk farebne naviazaných bavlniek a pierok vo mne vždy evokoval pocit chceného. Očividne bol ten pocit silnejší ako ja, keďže som bola majiteľom viacerých jedincov. Po čase sa ich musíte zbaviť a nahradiť novými. Veď koľko zlých snov sa zmesti do takej malej siete?! A k tomu prach a roztoče... :) Po prvý krát som sa však rozhodla starší model vymeniť za novší, ktorý bude pochádzať z mojej vlastnej dielne.

Postup práce

Jediné, čo na lapač potrebujete je koliesko, ktoré omotáte stužkou alebo bavlnkou (kombinovať môžete farby podľa vášho gusta), farebné pierka a gorálky a lepidlo.

Návodov ako si vytvoriť vlastný lapač snov, nájdete na internete nespočetne veľa. Ale to čo o lapači snov potrebujete vedieť je v tomto jednoduchom popisnom obrázku.
Lapač snov - obrázok 2

Najťažšia časť je obmotať pavučinku v strede kolieska, zvyšok je už len na vašej fantázii. Môžete naň naviazať rôzne gorálky, kryštáliky, pierka, čo len chcete a v akom chcete množstve.

A aby som nezabudla, fosforeskujúce bavlnky a gorálky kúpite v galantérii alebo na internete. Moje tajomstvo však je... v úprave fotografií môjho obyčajne nefosforeskujúceho lapača.
Lapač snov - obrázok 4



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 7 ľudí (3,4 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu:

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: