slavkabis, 6. apríla 2025 7:32 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
@haji (5.4.2025 13:59)
Veľmi pekne ďakujem za pochvalu a milý komentár ☺️
slavkabis, 6. apríla 2025 7:32 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
@mamka4 (5.4.2025 10:52)
Ďakujem 🫶
Určite stojí za vyskúšanie
magdalena10, 6. apríla 2025 7:32 k receptu Fašiangové šišky (fotorecept)
Šišky som piekla podľa receptu, vyzerali krásne, ale jesť sa nedali. Boli tak mastné, že každému prišlo zle. Ste jediná kto dáva 150g masla do šikovného cesta. Keďže som neskúsený kuchár v dobrej viere, že je recept dobrý som ho skúšala.
slavkabis, 6. apríla 2025 7:31 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
@kucharka (5.4.2025 09:46)
Ďakujem za milý komentár ☺️
V podstate ako soľ bežná keďže je cesnak v rúre sušený so soľou nie je čerstvý
katarinalucanova, 5. apríla 2025 19:51 k receptu Orechovo-vanilkové rezy
@mamka4 (5.4.2025 19:06)
Ďakujem krásne ❤️
mamka4, 5. apríla 2025 19:06 k receptu Orechovo-vanilkové rezy
@katarinalucanova Krásna práca,ako vždy, možno raz vyskušam a pozdravujem.
nataliesp, 5. apríla 2025 19:05 k receptu Zapečené kuracie prsia (fotorecept)
Mňam! Ukladám si recept a určite vyskúšam. :-)
dormella, 5. apríla 2025 17:53 k receptu Cestoviny s cuketou a čínskou kapustou (fotorecept)
,.
Tvoje cinske zeli je hodne prerostle, vypada skoro jako mangold, coz by nevadilo, ale mela bys ty dve casti stonku, tu biloou a zelenou upravit tepelne podle toho.
pivonka, 5. apríla 2025 17:07 k receptu Zapekané tvarohové palacinky
Dnes som realizovala tieto palacinky. Nie sú zlé, určite sa zjedia aj keď je to riadna dávka. Lenže od jedla, kde ide sedem vajec, šľahačka a med som očakávala niečo onakvejšie. Už náplň vyzerala ako zálievka a bol problém palacinky naplniť, ale to som zvládla. Na základe tohto poznatku chápem, že na prezentovanej fotke podľa všetkého zálievka nie je. (Tá fotka je ovšem nádherná!) Čo už - vrátim sa k pražským palacinkám. Nastrúham do nich dve jabĺčka,, naplním tvarohom a chuťový zážitok minimálne nebude horší a ušetrím čas a elektriku, lebo nebude ich treba zapekať.
macina87, 5. apríla 2025 14:36 k receptu Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča (videorecept)
Tento recept som robila,chutovo dobre,len tekutej zlozky-smotana a vyvar,bolo vela,tak to bolo cele rozmocene a rozbrednute,treba dar aspon o 150 az 200 ml vyvaru menej,ved aj masko a paprika pustia stavu.
haji, 5. apríla 2025 13:59 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
Pěkný receptík, kouzelné fotečky. Jsi šikulka!
vereka, 5. apríla 2025 12:58 k receptu Najlepšie jablkové pité (videorecept)
Mne sa s cestom robili veľmi zle. Rozpadlo sa mi. Použila som miesto masla margarín neviem či to mohlo byť tým.
olinecka, 5. apríla 2025 11:15 k receptu Rýchly chlieb s medvedím cesnakom (fotorecept)
Vyzerá famózne...
mamka4, 5. apríla 2025 10:52 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
@slavkabis. Tak toto si urobím. Vlani som skúšala fermentovať, aj tu mi varecháči radili, ale nepodarilo sa. Toto sa nedá pokaziť.
eruska25, 5. apríla 2025 10:35 k receptu Krémová polievka z medvedieho cesnaku
@babulicka (4.4.2025 11:12)
Máš pravdu, ale tie strúhané zemiaky sa skôr uvaria.
arpikarpi, 5. apríla 2025 9:53 k receptu Rýchly chlieb s medvedím cesnakom (fotorecept)
Už ho pečiem!
kucharka, 5. apríla 2025 9:47 k receptu Raňajkové taštičky z maslového cesta (fotorecept)
Paráda, máš ich krásne. A stavím sa, že sú aj chutné :-)
kucharka, 5. apríla 2025 9:46 k receptu Soľ s medvedím cesnakom
Veľmi pekné. A aj ako hovoríš, pekný darček. Koľko to asi vydrží?
Ďakujem.
kucharka, 5. apríla 2025 9:45 k receptu Domáca granola moderátorky Lucie Hlaváčkovej
Granola je dobrá vec. Na rýchle raňajky ako stvorená.
Aj táto tvoja vyzerá dobre.
kucharka, 5. apríla 2025 9:44 k receptu Scones s medvedím cesnakom a parmezánom (fotorecept)
Krásne pagáče. Veru by som si dala -..
kucharka, 5. apríla 2025 9:44 k receptu Hroznový želé jogurtovec
Jogurtový cheesecake som už robila, je dobrý, hlavne v lete - z chľadničky.
Tie hrozná navrchu sú zaujímavé, myslela som si, že sú to cukríky :-)
kucharka, 5. apríla 2025 9:42 k receptu Perník s orechami a jablkami (fotorecept)
Perník je vždy dobrý. Super.
kucharka, 5. apríla 2025 9:41 k receptu Rýchly chlieb s medvedím cesnakom (fotorecept)
Tak toto je super. Určite sa môže nahradiť aj inými bylinkami.
Ďakujem za recept.
pivonka, 5. apríla 2025 8:46 k receptu Chalupárske zemiaky zapečené s hubami (fotorecept)
Včera som uvarila podľa tvojho receptu a bolo to výborné. Zjednodušia som si technologický postup, všetko som zmiešala a zapiekla a tiež som dávkovala bei očko. Budem zapekať aj takto, lebo, znovu potvrdzujem, je to výborné!
sofydetva, 5. apríla 2025 8:01 k receptu Tradičné medové rezy
Včera som robila Váš recept a teda neviem ako to robíte ale moje cesto bolo ako skala, keď som ho miesila vôbec sa nelepilo. Musela som pridať dosť mlieka aby vôbec spolu držalo a to som robila presne podľa postipu čo máte napísaný. Vo výsledku vyzerá dobre aj chutí veľmi dobre ale s tým cestom som bojovala.
zolik, 5. apríla 2025 1:53 k receptu Cestoviny s detskou krupičkou (fotorecept)
@mirop (1.4.2025 06:08)
Naozaj Uff. Na toto by sa možno ešte naše sliepky ulakomili
zolik, 4. apríla 2025 22:10 k receptu Cestoviny s cuketou a čínskou kapustou (fotorecept)
Na tejto stránke si Tykáme všetci. A to už odjakživa, čiže od založenia našej Varechy. A to bez rozdielu - pohlavia, veku, náboženského vyznania, farby pleti, politickej príslušnosti, miesta výskytu atď …
“Vyprosujem si tykanie” sem jednoducho nepatrí!
sobon, 4. apríla 2025 21:54 k receptu Škoricové slimáky, ktoré pripraví aj amatér (fotorecept)
Mnam vyzeraju lakavo🙂
Sladké a veselé: 11x veľkonočné cupcakes. Krém a zdobenie z nich urobia naozaj rozkošné kúsky
Pohrajte sa pri pečení a výsledok budú obdivovať všetci.
Varené údené: Aj šťavnaté mäso, aj chutná polievka? Takto sa to určite podarí
Plátky údeného mäsa so zemiakovým šalátom alebo ako súčasť studenej misy, to je vždy vítaná pochúťka.
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
Budú ozdobou každého stola a ešte ak sa v nich skrývajú chute obľúbených punčákov, štafetiek, žerbó rezov či opitého Izidora, zaručene im nikto neodolá.
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
Či na Veľkú noc alebo na Vianoce, vždy ho robíme plný vandeľ a jeme ho niekoľko dní.
Efektné aj chutné: Zafarbite si olúpané varené vajíčka, každý bude žasnúť nad tou krásou...
Plnené vajíčka sú obľúbeným studeným pohostením.