kukulienka71, 3. novembra 2025 18:10 k receptu Ľahučké vysmážané zemiakové pagáčiky (Krumplis pogácsa) (videorecept)
Na prvý pohľad vyzerali ako tie, ktoré robievala moja bývalá svokra a ktoré som od nej odkukala. Tie vsak boli z varených popučených zemiakov, vajca, čerstvého cesnaku, soli a múky. Tu sú sutové zemiaky strúhané najemno? Vyzerajú veľmi chutne.
haji, 3. novembra 2025 17:49 k receptu Písecká torta od Mirky (fotorecept)
Tortička jako malovaná a určitě byla skvělej chuti. Prosím, mohu dostat také telefonní číslo? Nebudu volat často... a už vůbec ne na poslední chvíli, prosím...!
pivonka, 3. novembra 2025 17:11 k receptu Ľahučké vysmážané zemiakové pagáčiky (Krumplis pogácsa) (videorecept)
Najprv som si myslela, že to budú dajaké kysnuté podlesníky a nešlo mi to do hlavy. Potom som si pozrela video, lebo sa mi pampúšiky páčili a tam som zistila, že treba zemiaky uvariť a potom spracovať na cesto. No páčia sa mi čím ďalej tým viac a určite urobím ale z pol dávky. Vďaka za vďačný recept.
theflyingbaker, 3. novembra 2025 15:17 k receptu Nanukové rezy (fotorecept)
@sobon (3.11.2025 15:12)
Ďakujem krásne! ❤️
sobon, 3. novembra 2025 15:15 k receptu Ľahučké vysmážané zemiakové pagáčiky (Krumplis pogácsa) (videorecept)
Krasne pampuchy, tie urcite vyskusam, vdaka za recept mila cezminka🙂
sobon, 3. novembra 2025 15:12 k receptu Nanukové rezy (fotorecept)
Mam velmi rada taketo kolaciky, krasne sa ti vydaril, si sikula👍
farbuska, 3. novembra 2025 13:46 k receptu Vajíčková nátierka (fotorecept)
@afataga (3.11.2025 10:48)
Mám úplne rovnaký. :)
marienka44, 3. novembra 2025 13:45 k receptu Torta plnená bešamelovým krémom a mascarpone
Robievam nadstavovaný krém, napr. do medových plátov. A podľa inštrukcie pekárky medových plátov na obale, do bešamelu sa dáva nie hladká, ale polohrubá alebo dokonca hrubá múka. Nebojte sa, plnka je hladká napriek tomu, že v bešameli je polohrubá múka.
marienka44, 3. novembra 2025 13:33 k receptu Gaštanová roláda (videorecept)
Ja mám zlepšovák na motanie rolády, a síce: odkroja sa kratšie strany z plátu rolády ešte pred zrolovaním a položia sa pozdĺž dlhej strany budúcej rolády. Predtým namazať plochu krémom. Potom začať rolovať od tej dlhšej strany, kde sú uložené tie kúsky cesta . Tým sa vlastne zarovnajú kratšie strany plátu rolády a zároveň sa vytvorí pekný slimák rolády. Vy tam vnútri na začiatku rolovania máte veľa krému a mojím spôsobom sa tomu zamedzí a získa sa efektnejší tvar finálnej rolády. Vyskúšajte to.
theflyingbaker, 3. novembra 2025 12:44 k receptu Písecká torta od Mirky (fotorecept)
@farbuska (3.11.2025 11:49)
Ďakujem, si milá 😊
farbuska, 3. novembra 2025 11:49 k receptu Písecká torta od Mirky (fotorecept)
Tak na toto zasa moje schopnosti nestačia, ale rada by som bola na vašej oslave a potajomky si uchmatla kúsok. :)
farbuska, 3. novembra 2025 11:46 k receptu Ľahučké vysmážané zemiakové pagáčiky (Krumplis pogácsa) (videorecept)
Mimoriadne sympatické pagáčiky! Ďakujem za recept, ktorý určite použijem.
manekenpix, 3. novembra 2025 11:10 k receptu Špagety pomodoro, tá najlepšia chuť Talianska
@afataga (30.10.2025 11:22)
fotka je len ilustračná
ivusa63, 3. novembra 2025 10:56 k receptu Marlenka (fotorecept)
Ymarlenku som vyskusala a vydarila sa mi
Je velmi chutna a ak robite presne podla receptu vysledok je super
afataga, 3. novembra 2025 10:48 k receptu Vajíčková nátierka (fotorecept)
@zolik (2.11.2025 20:02)
Ak to bolo na mna, tak ja mam taketo one: » www.obi.sk/kuchynske-pomocky/krajac-strunovy-kruho...
to tvoje ma male dierky
siuuu, 3. novembra 2025 10:37 k receptu Krémová cuketovo-mrkvová polievočka
Ďakujem dievčatá za milé komentáre ;-)
kucharka, 3. novembra 2025 9:48 k receptu Vajíčková nátierka (fotorecept)
@kukulienka , ďakujem. Rada ponúknem.
@theflyingbaker , okay, vymením za nejaký tvoj koláč! :-)
zinajda, 3. novembra 2025 8:22 k receptu Úžasný jablkový zákusok (videorecept)
Páči sa mi- tak ako všetky recepty a jedlá od Cezminaz...
garanco, 3. novembra 2025 8:18 k receptu Kávové zrná (fotopostup)
"cesto" nerobte na doske, ale v miske. Je jednoduchšie umyť misu ako dosku na cesto...
alica7, 3. novembra 2025 8:01 k receptu Makový koláč
@farbuska (3.11.2025 06:44)
Tak nech sa ti podarí.
alica7, 3. novembra 2025 8:00 k receptu Makový koláč
@farbuska (3.11.2025 06:44)
Na krájanie vždy používam pravítko 🙂.
alica7, 3. novembra 2025 7:58 k receptu Hovädzia gulášová polievka
@cesminaz (3.11.2025 06:37)
Je výborná, nám chutí.
farbuska, 3. novembra 2025 6:44 k receptu Makový koláč
Mám pred sebou veľký hrnček čaju ... ako veľmi by sa teraz k nemu hodil kúsok tohto perfektne narezaného koláčika. Budem si ho musie upiecť, lebo ešte aj recept je pre mňa ideálny. Ďakujem.
cesminaz, 3. novembra 2025 6:39 k receptu Domáca tatárska omáčka (fotorecept)
Domáca je domáca :-) chutí celkom inak. Pozdravujem milá @zolik 🥰🙋♀️
cesminaz, 3. novembra 2025 6:37 k receptu Hovädzia gulášová polievka
Gulášovú polievku robím trochu inak, ale aj táto tvoja musí chutiť výborne.
cesminaz, 3. novembra 2025 6:33 k receptu Úžasný jablkový zákusok (videorecept)
@sashan (1.11.2025 18:52)
Ospravedlňujem sa, velkost mi vypadla :-) Môj plech má rozmer 35x25cm. Dakujem za komentík a pekný den prajem.
cesminaz, 3. novembra 2025 6:31 k receptu Úžasný jablkový zákusok (videorecept)
@farbuska @haji @olinecka dakujem vám krásne za milé komentíky, som rada že sa koláčik páči❤️ Príjemný deň vám prajem.
theflyingbaker, 3. novembra 2025 6:05 k receptu Vajíčková nátierka (fotorecept)
Toto mi dajte na raňajky na stôl, ani sa nepodelím...❤️❤️❤️
Tekvicové polievky: 11 receptov na tie krémové, ale aj také, v ktorých je do čoho zahryznúť
Jemné mixované tekvicové polievky sú jesennou stálicou.
Dobré kombinácie: Čo dezert, to iný čaj. Ako vybrať ten najvhodnejší k štrúdli či medovníkom?
Párovanie vína s jedlom nie je nič neobvyklé. Ale viete, že isté pravidlá platia, aj keď chcete podávať k sladkému dezertu čaj?
Hodí sa vždy: Niečo na raňajky, na desiatu aj ako dezert ku káve? Upečte si banánový chlebík
Ak si myslíte, že recept na banánový chlebík je len jeden, vyvedieme vás z omylu.
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo!
Čím viac ingrediencií, tým lepšia chuť? Tak toto určite neplatí.
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie
Dnes to v pekárskej šou bude voňať spomienkami na tie najlepšie recepty našich starým mám.