Účel použitia
Tieto veľkonočné vajíčka majú jednoduchú "výrobu", zvládnu ju aj šikovné deti.
Urobiť jarnú dekoráciu nie je náročné zo svojích produktov, poteší. Prichádzaju sviatky a tak som si urobila radosť. Nenaročna práca, ktorú zvládne aj začiatočník.
Keďže sa blíži Veľká noc, rozhodla som sa pridať niečo s tematikou veľkonočných sviatkov. V predajni kreatívnych potrieb som objavila farebnú penovú gumu. Dá sa strihať, šiť, lepiť či maľovať. Urobila som z nej veľkonočné vajíčka, ktoré sa môžu použiť ako dekorácia na zavesenie, alebo uložiť do prúteného košíčka. Postup je veľmi jednoduchý. Pri práci som použila svoju fantáziu, ale verím, že keď vajíčka uvidia moje malé vnučky, určite budeme do sviatkov spolu robiť ešte ďalšie...
V hlavnej úlohe predstavujem polystyrénové vajíčko. 4 jednoduché návody ako vyrobiť veľkonočné vajíčko.
Vytvorte si spolu so mnou rozkvitnutý veľkonočný veniec. Použila som prútený veniec, zelené vetvičky, sedmokrásky, plastové vajíčka a zajačika.
Veľká noc je až v druhej polovici apríla, ale ja už som sa pustila do výroby nových videonávodov a znova som siahla po mojej obľúbenej jutovej šnúrke a vzniklo takéto vajíčko. :)
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.
Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Mohlo by vás zaujímať: