Ako využiť krúžky z garniže

Ako využiť krúžky z garniže
Foto: jarbra

Sucastou kazdeho okna je dolezita garniz, ktora nam sluzi ako dekoracny prvok. My v NL garnize mame len na zaves, ktory ani nemusi byt, ale kedze som slovenska zienka, ... nemam rada ked mi niekto pozeral do okien ( co sa tu nestava ) aspon zaves a zaluzie musia byt. Mam istotu sukromia, manzel naopak odtahne vsetko, holandania maju radi vyhlad z okna, maju respekt, nestava sa zeby sa niekto postavil pred okno a pozeral dovnutra. Kruzky z garnize v zlatom mam vela (nemam zaclony ), tak som

Materiál


Postup práce

ich vyuzila na takuto vianocnu ozdobku. Je to rychle, jednoduche, zvladne to kazdy. Nemusia by zlate mozu byt plastove alebo drevene. Mam ich roky odlozene, napadlo ma si urobit taketo ozdobky. Sorry ... Prosim, komu sa nepaci tento napad ,, NEKOMENTUJTE ,, !!!! Sorry ... Prosim o RESPEKT !!! DAKUJEM.

Material a pomocky:
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 2

Kruzok omotame so zinilkovym drotikom dookola.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 3

Mozme si urobit farebne.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 4

Urobime si male stuzky, ktore stiahneme s zinilkovym drotikom.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 5

Stuzky pripevnime na kruzok, mozme pouzit ozdobky rozne, koraliky, maly dekoracny kamienok, kvitocek apod. Dobre je pouzit pri lepeni drobnych ozdob tavnu pistol.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 6

Nastrihame si vlnu, motuzok alebo stuzku pre zavesenie ozdob.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 7

Vianocna ozdoba je hotova. Rychla a jednoducha.
Ako využiť krúžky z garniže - obrázok 8



Páči sa ti tento návod?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 28 ľudí (4,1 hviezdičiek)

Staňte sa fanúšikom nášho nového webu: 24 komentárov k návodu
  • sonulienka, 11. decembra 2014 o 10:06
    Krásne sú, darmo vidieť že máš veľkú záľubu v aranžovaní a že Ťa to strašne baví - ale u nás teraz viac menej bežia drevené garniže a aj krúžky sú také hrubé drevené. Toto je pekné ale na drevených kruhoch by sa mi to asi nepáčilo.


  • smejkad, 11. decembra 2014 o 11:43
    pocuvaj, prepac ze ti tykam, ty aj spis ???
    neuveritelne, co vsetko stihas, aby som zacala mat mindraky :-(
    hlavne ked mam jeden a pol ruky lavej :-)))
    co uz, kazdy sme nejaky :-)
    velmi pekne, ak mi padnu stare kruzky do ruky, nechame sa inspirovat :-)


  • mezi, 11. decembra 2014 o 12:17
    Veď to bol podarúnok dievčaťa za tanec s chlapcom na Venčeku! Bál, ktorým sa končila tanečná škola. Dodnes ich mám niekde na povale....


  • rea1, 11. decembra 2014 o 12:34
    a toto sa mi páči. mám malé (cca 1,5-2 cm priemer) i väčšie +/- 3 cm priemer biele umelohmotné krúžky a takú vianočnú reťaz ako máš na poslednej fotke tú striebornú, mám modrú. robievame modré alebo červené vianoce. tak si spravím tie kolieska omotané modro-striebornou perlovkou (ja som vedela, načo tie bavlnky 20 rokov odkladám!) a dám ich pripevnené na tej "reťazi" na stromček. u nás sa ozdoby dávajú na stromček iba veľmi umiernene, len sem-tam niečo, takže reťaz s modrostriebornými kolieskami nedbalo prehodená cez stromček bude úplne stačiť. dúfam, že sa mi to podarí a kolieska budú vyzerať dobre. :-))


  • radost, 11. decembra 2014 o 12:44
    a mne sa páčia tie krúžky holé-teda okrútené drôtikom..bez mašličky..jednoduché..farebné..ty si neskutočne nápadmi požehnaná žena..aj ten tvoj krabicový systém ma oslovil..
    maj radostný advent..:-)


  • svedka, 11. decembra 2014 o 12:46
    Si velmi sikovna a je to velmi pekne ,vidiet,ze ta to naozaj bavi :)


  • radost, 11. decembra 2014 o 12:47
    a ešte:
    asi mám muža holandana..bo tiež miluje pohľad z okna-u nás je to scenéria pohoria-pomenuje každý vrch..za mlada záclony boli..ale posledné desaťročie som mu vyhovela..a-vidím v tom výhodu aj pre seba..my sme na 3.poschodí..a žalúzie len v lete sťahujem..závesy krátke okno zútulňujú..
    pozdravujem ťa..milá @jarbra..z považia..


  • jozka2, 11. decembra 2014 o 15:51
    no,krasne.Nejde len o konecny efekt,ale o samotny napad ako vsetko vies do krasy pretvorit.Na to sa treba narodit.5*****


  • babucka, 12. decembra 2014 o 08:45
    Aj v malych veciach byva krasa,vdaka za napad.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 00:45
    @sonulienka dakujem pekne, mame aj drevene garnize aj z tych som povyberala kruzky, mas pravdu na drevene nie, tam by som omotala velmi tenuckym ozdobnym drotikom kruzok a na zavesenie dala tenky motuok, lyko apod. Vyuzijem aj drevene kruzky, uz mam napad :-) este raz Dakujem. Papa.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 00:54
    Pozdravujem @smejkad a Dakujem pekne, neverim zeby si mala az tak lave ruky, ANO ... aj si pospim staci mi 3 hod. a som,, cerstva ,, :-) a mozem tvorit, ... kludne mi tykaj, tu v NL aj babicke ktora ma 90 rokov sa tyka. Pekne snicky.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:02
    @medzi :-) netusila som, ze take pekne zvyky, ... no ved vybehni na povalu opras krabice a ozdobka je hotova, masto za par minut zavesene kdekolvek :-) pozdravujem. Krasne prebudenie do noveho dna.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:07
    @real1 Dakujem pekne, drzim palce nech sa vydaria. Aj ja ma 30r. mozno aj viac perlovky, vlny a kdeco, treba to bud vyrobit alebo podarovat niekomu, urobit radost a tym sa uvolni miesto.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:29
    @radost Dakujem pekne, musim sa priznat, ja nemam rada veci jednoduche, mam rada okolo seba pestrost, trbleky na obleceni, apod. ( upozornujem niesom straka ) :-))))) kazdy sme nejaky, ked si kupim saty alebo tricko, ktore ma oslovi obleciem, strihovo vyhovuje ale musim si ho prisposobi, je jednoduche, a ja v takychto obleceny sa velmi zle citi, ked mam nieco na sebe jednoduche potrebujem nieco aby sa trblietalo :-) bud tam dam kamienok dekorativny alebo trblitky apod. ... Dakujem a tesi ma, ze ta oslovil aj napad s krabicami. Krasne snicky. S pozdravom.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:31
    @svedka Dakujem pekne. Pozdravujem.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:49
    @radost , si si ista ze tvoj manzel nieje holandan? :-)))) ked tak miluje vyhlad z okna, Ty byvas na 3. poschodi, tak tam asi tazko ty bude pozerat niekto do okien, ale mat tak okna velke francuzke len pol metra od zeme, tak neviem . neviem :-) ... zvykla som si cez den mi to nevadi, ale vecer musi byt vsetko pozatahovano :-) Dakujem pekne aj tebe krasny advend. Pozdravujem Povazie. Paci sa mi jedna pesnicka ato ,,najkrajsie stromi su na povazi ,, Papa.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:50
    @babucka Dakujem pekne.


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 01:52
    @jozka 2 Dakujem pekne a pozdravujem USA. :-)))


  • jarbra, 13. decembra 2014 o 12:43
    @radost prepac OPRAVA :-) poplietla som to ,, na Horehronie ,, tusim ze su to Nizke Tatry ... Pekny den.


  • astheart, 14. decembra 2014 o 00:11
    @jarbra , to je fakt! :D Nikde v Holandsku jsem neviděla záclony a hodně mě to udivovalo! :D


  • jarbra, 14. decembra 2014 o 13:22
    mila@astheart , je to tak, aj nie :-) ... mozno vies ze Holandsko je jednou z najhustejsich obyvanych zemi na svete, v Holandsku najdes rone narodnosti, ktore dostali povolenie k pobytu no a tym si udrzuju aj svoje tradicie, ked sa pozries z ulice do okien hned budes vediet kde zije imigrant a kde holandan, podla okien :-) , takze, tak to je ... Holandsko ma v sucastnosti okolo 17,5 miliona obyvatelov a rozlohove je ako Slovensko, takze v priemere tu pripada okolo 700 obyvatelov na jeden stvorcovy kilometer, plus - minu okolo 7,1% holandskeho obyvatelstva ma v sucastnosti inu narodnost nez holandsku, ...KONCIM :-)))) , pretoze uz som sa rozpisala a nebudem vediet prestat pisat, tak tolko som chcela na vysvetlenie, tych okien. Prajem pekny den.


  • marika21, 24. decembra 2014 o 15:12
    Aká výhoda je to stiahnuť rolety. Na záclony sadá prach. Rolety sa utrú s metličkou na prach. Pri umývaní okien zároveň sa umyjú rolety. Hotovo.


  • ab2103, 3. januára 2015 o 16:10
    Pekné, milé, aj ja si také urobím


  • nesi, 12. januára 2015 o 18:47
    Veľmi sa mi to páči ak nie ja tak určite moja dcéra to bude mať na budúce Vianoce



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Každodenný
súhrn receptov »
Tento návod VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovNápad do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na nadiktovanie do telefónu:

Mohlo by vás zaujímať: