Techniky podľa abecedy
Po starých mamách nám určite zostalo v skrini veľa domácich plachiet alebo v tom lepšom prípade doma tkané plátno. Cez prázdniny som dostala jednu takúto plachtu s prosbou aby som ju nabatikovala, aby mohla slúžiť ako deka na pláži. A tak som sa do toho pustila. Budete potrebovať: plachtu (materiál na batikovanie musí byť prírodný hodváb, bavlna, ľan, vlna, alebo viskóza polyester nenabatikujete!), farby (ja používam dúhy), ocot, motúz, sáčok, hrniec s vodou.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.
Mohlo by vás zaujímať: