Techniky podľa abecedy
Navarené z nivy: 12 jedál, ktorým dodáva výrazný šmak syr s modrou plesňou
Jeho charakteristická chuť nie je pre každého, ale kto mu podľahol, miluje ho v akejkoľvek podobe. Vyskúšajte nové jedlá s vaším obľúbeným syrom.
Voňavá korenina: Bobkový list nepatrí len do hrnca. Vyskúšajte jeho liečivú silu na nádchu, žalúdok či boľavé kĺby
Rôzne polievky či prívarky si bez neho nevieme predstaviť, ale bobkový list má aj uzdravujúce účinky.
Nekomplikujte si to: 7 receptov na jednoduché croissanty. Tieto zvládne aj úplný začiatočník
Na poctivé pravé croissanty sa odhodlá málokto. Potrebujú veľa času, nejaké tie znalosti aj pekárske zručnosti.
Zdravé aj nebezpečné: Ktoré jadierka môžeme konzumovať a ktorým sa radšej vyhnúť?
Kým niektoré jadierka majú pozitívny vplyv na náš organizmus, iné môžu byť rizikové, ba dokonca jedovaté.
Opomínaná zelenina: Polievka od svokry, slané koláče aj francúzska pýcha. 9 chutných jedál z póru
Pór často robí iba akýsi sprievod rôznym ďalším dôležitejším surovinám. Skúste ho nechať viac vyniknúť.