Techniky podľa abecedy
Napadlo ma, čo sa stane ak spojím pamäťový drôt a prepletaný náramok!? A vznikol z toho originálny dvojitý náramok na akúkoľvek ruku.
Ja som milovníčka levandule a preto moje motto je "Levandule nie je nikdy dosť!". :) Vo videu nájdete 4 nápady na rôzne dekorácie so sušenou levanduľou. Dúfam, že Vás inšpirujem.
Čo poviete na takýchto škriatkov, ak máte čečinu môžete si urobiť.
Mám vianočné ozdoby, ktoré tento rok na stromček nedám a tak som si vymyslela niečo, aby som ich využila a taktiež aj ozdobené vedrá ako kvetináče, ktoré využívam po celý rok a teraz ako podstavec pod stromčeky, ktoré som si urobila.
Už dlšie ma lákalo urobiť veniec z obilných klasov. Veď prečo by sme nemohli mať ozdobený byt či dvere i v letných mesiacoch, keď nám príroda ponúka toľko možností.
Tento nápad je môj oblúbený pretože je jednoduchý a veľmi pekný. Určite ho skúste. :) PS:ospravedlňujem sa za zlú kvalitu fotiek :(
Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.
Je zima, no vonku to tak vôbec nevyzerá a tak som sa po inšpirácii na jednej stránke rozhodla vyrobiť papierové kvety.
Pri všetkých tých valentýnskych nápadoch a pridávam teda aj ja tieto srdiečka, aj keď sú vlastne vhodné na rôzne príležitosti. Sú vlastne rovnaké, ale každé inak "spracované".
Dnes som bola v jednom obchode kde som neodolala a kúpila niečo čo ma inšpirovalo a tu je výsledok. Keďže či chceme alebo nie nám pomaličky prichádza jeseň.
Jednoduchý nápad na každú párty. Už nikdy nikto nebude piť z môjho pohára! :)
Niekedy som mala podobné, s kvetinkami a lienkami.. časom sa však postrácali, ale vždy sa nejaké štipce zídu, tak som ich vyrobila. Pre všetkých kreatívnych prinášam tento podrobný fotopostup s vlastným nápadom.
Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že výroba šperku z drôtiku je komplikovaná. Stačia však len trošku zručné ruky a všetko sa zdá byť hneď jednoduchšie.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.