Techniky podľa abecedy
Napadlo ma, čo sa stane ak spojím pamäťový drôt a prepletaný náramok!? A vznikol z toho originálny dvojitý náramok na akúkoľvek ruku.
Ja som milovníčka levandule a preto moje motto je "Levandule nie je nikdy dosť!". :) Vo videu nájdete 4 nápady na rôzne dekorácie so sušenou levanduľou. Dúfam, že Vás inšpirujem.
Čo poviete na takýchto škriatkov, ak máte čečinu môžete si urobiť.
Mám vianočné ozdoby, ktoré tento rok na stromček nedám a tak som si vymyslela niečo, aby som ich využila a taktiež aj ozdobené vedrá ako kvetináče, ktoré využívam po celý rok a teraz ako podstavec pod stromčeky, ktoré som si urobila.
Už dlšie ma lákalo urobiť veniec z obilných klasov. Veď prečo by sme nemohli mať ozdobený byt či dvere i v letných mesiacoch, keď nám príroda ponúka toľko možností.
Tento nápad je môj oblúbený pretože je jednoduchý a veľmi pekný. Určite ho skúste. :) PS:ospravedlňujem sa za zlú kvalitu fotiek :(
Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.
Je zima, no vonku to tak vôbec nevyzerá a tak som sa po inšpirácii na jednej stránke rozhodla vyrobiť papierové kvety.
Pri všetkých tých valentýnskych nápadoch a pridávam teda aj ja tieto srdiečka, aj keď sú vlastne vhodné na rôzne príležitosti. Sú vlastne rovnaké, ale každé inak "spracované".
Dnes som bola v jednom obchode kde som neodolala a kúpila niečo čo ma inšpirovalo a tu je výsledok. Keďže či chceme alebo nie nám pomaličky prichádza jeseň.
Jednoduchý nápad na každú párty. Už nikdy nikto nebude piť z môjho pohára! :)
Niekedy som mala podobné, s kvetinkami a lienkami.. časom sa však postrácali, ale vždy sa nejaké štipce zídu, tak som ich vyrobila. Pre všetkých kreatívnych prinášam tento podrobný fotopostup s vlastným nápadom.
Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že výroba šperku z drôtiku je komplikovaná. Stačia však len trošku zručné ruky a všetko sa zdá byť hneď jednoduchšie.
Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
Urobte si na zimu zásoby obľúbenej zdravej prílohy, vychutnáte si ju k francúzskym zemiakom aj k rezňu.
Váš životabudič: 6 dobrých rád, vďaka ktorým vydrží pomletá káva dlhšie čerstvá
Mletá káva rýchlo stráca svoju úžasnú vôňu a chuť. Ako jej kvalitu uchovať čo najdlhšie?
So syrom, s mäsom, nátierkou aj v pirohoch: 12 receptov, ako si vychutnať hrozno trocha inak
Hrozno chutí nielen v sladkom koláči.
Francúzska cibuľačka: Stačí pár základných surovín, to najväčšie tajomstvo je v niečom úplne inom
Napriek jednoduchým ingredienciám sa stala pýchou francúzskej gastronómie. A odteraz bude vedieť prečo.
Letom svetom: 4 svetoznáme nátierky a dipy. Nekupujte ich ako polotovary, takto si urobíte domáce
Často sa dajú kúpiť v obchodoch ako polotovary, ale domáce sú predsa vždy lepšie.