Techniky podľa abecedy
Štedrovečerná ryba: Masť, ghí alebo olej? Toto by ste mali vedieť skôr, než začnete vyprážať kapra
To, v čom kapra vysmažíte, často rozhodne o tom, či skončí na tanieri chrumkavý a jemný… alebo mastný a ťažký.
Žiadna panika: Návod, ako zvládnuť vianočné menu na poslednú chvíľu. Tieto recepty vás zachránia
Ak ste práve zistili, že rodina sa zíde skôr než ste plánovali, alebo jednoducho nestíhate, všetko sa dá zachrániť.
Šuhajdy, grilážky aj guľky: 13 receptov na nepečené vianočné cukrovinky
Nie je s nimi veľa práce, zvládnu ich aj začiatočníci a perfektne spestria sladkú ponuku na podnose.
Štedrá večera: Mdlé huby, smrad ako v Carihrade, kapor bez chuti. S týmito trikmi bude všetko chutnejšie a voňavejšie
Ak si vezmete k srdcu našich pár praktických tipov, žiadny debakel vám pri príprave zajtrajšieho sviatočného menu nehrozí.
Sviatočné pečenie: 12 receptov na najobľúbenejšie vianočné zákusky
Drobné pečivo už máte nachystané, teraz prišiel čas upiecť aj nejaký zákusok.