Techniky podľa abecedy
Celý postup výroby menoviek nájdete vo videu. Priamo v popisku YouTube videa si môžete stiahnuť jednotlivé komponenty na tvorbu menoviek. Nechýba ani šablóna s presnými rozmermi, ktorá Vám uľahčí prácu.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.
Srbské rebierko, obrátené rezne aj slovenský hrebeň: 11 tipov, čo navariť z bravčového karé
Pozerá na vás z chladničky bravčové karé? Toto sú výborné inšpirácie na fajnový obed, ktorý bude chutiť celej rodine.
Cukrárka Petra Tóthová: V lete rúru nezapínam
S porotkyňou šou Pečie celé Slovensko sme sa porozprávali o jej odvahe skúšať nové veci, o pečení, záhradke, a dokonca aj o tom, ako pre svojho synčeka založila chov sliepok.
Mohlo by vás zaujímať: