Techniky podľa abecedy
Jelení, srnčí aj z daniela: 11 receptov na divinový guláš. Teraz už budete vedieť, ako na to
Mäso z diviny nemáme v kuchyni každý deň. Preto, keď sa u vás doma vyskytne, je dobré vedieť, ako ho pripraviť. No a za nás je najchutnejší guláš!
Zvyšky z plechovky: Neminuli ste všetko kokosové mlieko? Takto ho zachránite
V otvorenej plechovke vydrží kokosové mlieko v chladničke len pár dní. Tak čo s ním, keď ho v najbližšej dobe nemáte ako spotrebovať?
Cvikla a čokoláda: 10 koláčov, v ktorých túto zeleninu nikto neodhalí
Ak neúnavne hľadáte spôsoby, ako piecť zdravšie, dobrou voľbou je prepašovať do koláča zeleninu.
Rebríček najlepších: TOP slovenské dobroty podľa svetového kulinárskeho portálu. Vyhrávajú aj u vás?
Čo majú spoločné salaš, staničný bufet a stará mama v kuchyni?
Recepty na domáce lokše: Nielen zo zemiakov, ale aj ako ste ich ešte nerobili
Lokše sú perfektnou prílohou k pečenej kačke či husi a dusenej kapuste.
Mohlo by vás zaujímať: