Techniky podľa abecedy
Pre milovníkov kávy mám ďalší návod. Originálna podložka a miska s kávovými zrnami zo živice.
Jednoduchý návod ako vytvoriť originálnu záložku do knihy. Zo živice sa dajú vyrobiť rôzne prívesky a iné dekorácie. Na výrobu slúžia rôzne formy, do ktorých sa živica naleje a je hotovo!
V minulosti ma nadchla motýľková reťaz. Niekto ju používa len ako dekoračný doplnok, niekto naopak, ako výlučne funkčný prvok zariadenia
Voňavé a sýte: 13 receptov na jedlá, v ktorých excelujú hríby
Hubárska sezóna je tu a s ňou chutné dobroty z čerstvých suchohríbov či dubákov.
Cesto s droždím: Najlepšie kysne v teple, ale dokáže to aj v chladničke. A vaše koláče to môže zachrániť...
Stáva sa to. Cesto zamiesené a vy musíte náhle odísť.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.
Mohlo by vás zaujímať: