Techniky podľa abecedy
Ako vyrobiť patchwork veľkonočné vajíčko (videonávod) Vaše Nápad ako vytvoriť z obyčajného polystyrénového vajíčka originálne farebné veľkonočné vajíčko.
Tekvica z látky (videonávod) Vaše Ak šijete rúška a neviete čo zo zbytkami látky, mám pre vás jednoduchý nápad na výrobu tekvice, ktorá jednoznačne patrí k jesennej výzdobe.
Patchwork veľkonočné vajíčko (videonávod) Vaše Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Patchwork Vaše Na internete som našla návod na výrobu patchwork gule a tak sa mi zapáčil, že som si ju rovno urobila. Bola hotová rýchlejšie, ako som stihla fotiť. No ak sa vám páči, tu je linka na základná postup, ktorý si môžete prispôsobiť: http://kreativ.nasobchodik.sk/patchwgula.htm
Vianočná guľa – falošný patchwork Vaše Táto farebná vianočná guľa je vytvorená špeciálnou technikou tzv. falošný patchwork. Nič sa tam nešije, len sa skladajú stuhy a špendlíkom pripínajú na guľu. Ak raz začnete vytvárať gule špendlíkovaním, tak sa už nebudete vedieť dočkať ďalších Vianoc. :)
Detská deka so žirafkami (fotopostup) Vaše Najmladšiemu som ušila deku a zároveň som urobila fotopostup. Deku zvládne aj začiatočník.
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria
Kým dnes sú v kurze celosvetové siete prevádzok s rýchlym občerstvením, foodtracky a špecializované bistrá, pred nežnou revolúciou boli našimi gastroikonami mliečne bary
13x mleté rezne: Variácie so syrom, zeleninou aj smotanou. A aj recept od svokry so zaujímavou vychytávkou
Čaro mletých rezňov je v tom, že ich môžete vylepšiť rôznymi ďalšími surovinami, čo sa pri klasických rezňoch nedá.
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli
Vlašské orechy sú nielen zdravé, ale aj ohromne chutné. A v koláčoch dvojnásobne!
Moderátorka Simona Frantová: Šéfkuchári sa pousmejú nad tým, ako ich dirigujem
Autorka televíznych relácií Chutné Slovensko a Tajomstvá Slovenska sa pri svojej práci naučila variť tatarčane pirohy, piecť langoše či údiť rybu.
10x šúľance naslano: S kapustou, bryndzou, mäsom, so slaninou alebo syrom. Otestujte, s čím budú najchutnejšie!
Šúľance naslano ponúkajú oveľa viac chuťových možností ako tie sladké.
Mohlo by vás zaujímať: