Techniky podľa abecedy
Kuriózne názvy, ale dobré recepty: Kurník, trasorítka, rohožka, mravenisko aj smetisko. Toto nie je 1. apríl, všetky sa dajú zjesť!
Takto to vyzerá, keď sa básnické črevo prejaví aj v kuchyni.
Bez umelých prísad: 8 spôsobov, ako si urobiť puding aj bez pudingového prášku
Máte chuť na puding, ale doma niet ani stopy po pudingovom prášku alebo jednoducho nechcete používať polotovar s arómami a farbivami?
Chutné inšpirácie: Polievky, mäso aj cestovinové rýchlovky. Vyberajte z našej ponuky, čo variť tento týždeň
Potrebujete nachystať niečo dobré na obed alebo rýchle na večeru? V týchto receptoch nájdete východisko.
Voňavá dobrota: 12x ražniči, perfektný obed z rúry. Stačí len ponapichovať a upiecť
Klasické ražniči, to je mäso, klobáska, slanina a cibuľa. Môžete ho doplniť aj nejakou tou zeleninkou alebo zemiakmi a o chutný obed bude postarané.
Zelený prášok: Ako si správne pripraviť matcha čaj a ďalšie tipy na jeho využitie v kuchyni. Hodí sa aj do dezertov!
Zelený matcha prášok prepožičia výraznú farbu a zaujímavú chuť nielen nápojom, ale využijete ho aj pri pečení.
Mohlo by vás zaujímať: