Techniky podľa abecedy
Vidlička, tĺčik aj dečka po babke: Tieto recepty vám ukážu, ako vyparádiť drobné pečivo rýchlo a jednoducho
Nápady za milión pre tých, ktorí nemajú talent ani trpezlivosť zdobiť vianočné koláčiky.
Zelený čaj: Jemnejšia než matcha a s nízkym obsahom kofeínu. Objavte trendy čaj hojicha
Za nás je hojicha sympatickejšou sestrou čaju matcha. Je viacero dôvodov, prečo si zaslúži miesto aj vo vašej šálke...
Retro, ktoré má príbeh: Ako Chateau Topoľčianky oživuje slávnu etiketu z 1933 a prečo je Dunaj kráľom slovenských červených
S vínom sa dá krásne plávať proti prúdu času. Vždy prinášalo opojenie a chuť spoznať rodisko vína a jeho tvorcov. Keď v roku 1933 uviedli v Prahe víno so značkou Chateau Topoľčianky, zdvihlo to medzi Čechmi vlnu záujmu o Slovensko a jeho vínne poklady. Opäť sú v ponuke, tentoraz v edícii retro, ktorá prináša najlepšie slovenské červené vína Dunaj, Váh, Hron, Nitriu alebo ojedinelý cibébový Rizling vlašský.
Najťažšie je hľadanie pravdy vo víne. Vladimír Mrva o tom, čo potrebuje vinársky svet a prečo je najlepšie ochutnať víno v pivnici
Víno Mrva&Stanko sa vynorilo na vinárskej scéne 90. rokov náhle, nečakane a okamžite upútalo pozornosť. Ľahké vína so sviežou vôňou a mnohorakých chutí sa stali manifestom novej vinárskej vlny, ktorá dala definitívne zbohom polstoročie trvajúcemu obdobiu ťažkých alkoholických vín. Vladimír Mrva rozpráva, ako sa obhajuje postavenie hľadača nových a či skôr pravých podôb vína.
Bohatý koláč: 11 receptov na biskupský chlebíček
Sladučký, plný kandizovaného alebo sušeného ovocia a orechov je tradičným symbolom hojnosti, ktorá k Vianociam patrí.
Mohlo by vás zaujímať: