Techniky podľa abecedy
Pečie celé Slovensko: Dnes sa budú ťahať štrúdle, tvarovať kaiserky a zdobiť linecké torty. A toto sú naše vychytávky
Vo štvrtej epizóde sladkej šou do stanu dorazia rakúske chute.
Pohladia dušu: 5 korenín, ktoré v jesennej kuchyni nesmú chýbať
Je tu čas jablkových koláčov, vareného vína, ale aj sýtych omáčok či tekvicových polievok.
Sladké opojenie: 10 makových zákuskov, ktoré si vás podmania na prvé ochutnanie
V buchtách, závinoch či kysnutých koláčoch je mak ako doma. Upiecť si však z neho môžete aj vynikajúce rezy, ktoré uspejú aj pri sviatočnejších príležitostiach.
Pokrok nezastavíš: Od strukovín a zeleniny k výrobkom z 3D tlačiarne. Aké budú cestoviny budúcnosti?
Ak existuje jedlo, ktoré spája kontinenty, generácie a chute, sú to určite cestoviny.
10x rybacia nátierka: Z konzervy sardiniek či tuniaka, kúska údenáča aj lososa
Fičia u vás rybacie nátierky? Doplňte si zbierku receptov o ďalšie chutné variácie.
Mohlo by vás zaujímať: