Účel použitia
Vyrobte si krásne vianočné dekorácie rôznych tvarov, ktoré môžete využiť ako menovku na darček alebo ako ozdobu na stromček, prípadne iné vianočné dekorácie. Len za pomoci vykrajovačiek, kukuričného škrobu a sóda bikarbóny. Návod na ich výrobu nájdete vo videu.
Našla som na internete postup na výrobu látkových venčekov. Musela som vyskúšať. Aj keď som všetko šila ručne /stroj mám pokazený/ ale stálo to za to. Čo poviete?
Kto sa rád piple s ihlicami a vlnou. Ja som ich už rozdala všetkým známym.
Vyrobte si na Halloween strašidelné svetelné dekorácie.
Tieto levandulky krásne prevoňajú prádlo v skrini, odháňajú mole aj komáre. Našla som to na internete a velmi ma to zaujalo. Tak som to vyskúšala. Práve kvitnú levandule.
Máte doma plno starých CD-čiek? Pozrite si video s nápadmi, ako ich premeniť na pekné a užitočné veci.
Nalepiť nálepku na stenu je jednoduché postačí trošku trpezlivosti. Potrebujete nálepku s prenášacou fóliou (prenášacia fólia je už na nálepke z vrchnej strany) a rovný a nesavý povrch, na ktorý sa nálepka nalepí. (napr. rovná omietka alebo nábytok). Meter, vodováhu a ceruzu na nameranie, kam pôjde nálepka. Plastovú kartu (napr. starú platobnú alebo vernostnú kartu). Možno budete potrebovať nožnice, tenisovú loptičku, nádobu s vodou a handru.
Ideálny a veľmi jednoduchý spôsob, ako vyrobiť veľkonočného zajaca.
Zoberieme si dva dieliky a spojíme ich tretím, priložíme ďalší dielik, spojíme... vytvoríme akúsi hviezdu (1. a 2. rad po 4 biele dieliky)
Tento nápad sme robili v družine na Valentína v roku 2013. Môj brat ho robil tento rok.
Bola som po operácii, mama s bratom sa išli korčuľovať a ja som sa nudila. Keďže rada Ovyrábam a maľujem, tak ma napadlo spraviť si twister.
Nakreslíme si srdce, okolo neho si oblepíme okrúhle dieliky, takto si oblepíme 3 nakreslené srdcia. Dve z troch vyplníme- nalepíme dieliky(spodnú časť a vrchnú časť s ktorou krabičku budeme zakrývať).
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Biela aj zelená: 10x výborná špargľa v slanom koláči, polievke, omáčke, rizote a aj v chrumkavom obale
Zdravá, chutná a práve teraz v sezóne. Pre všetkých fanúšikov špargle máme skvelé recepty, ktoré perfektne spestria jarné menu.
Dilema vyriešená: Patrí mlieko do mrazničky? Podľa toho aké...
Ostalo vám otvorené mlieko, ktoré nestíhate spotrebovať, alebo ste ho nakúpili viac, lebo bolo v akcii? Možno vám napadlo, odložiť ho do mrazničky. Je to dobré riešenie?
Perfektná súhra: Nie každá omáčka sa hodí ku každému druhu cestovín. Ako ich správne kombinovať?
Aby boli cestoviny dokonalé, podľa Talianov musia byť zladené s omáčkou. Zasvätíme vás do tajomstva, aký typ omáčky je vhodný k rôznym cestovinám.
Plné bielkovín: 8 strukovinových šalátov, ktoré môžete oficiálne povýšiť aj na hlavné jedlo
Strukoviny obsahujú veľa bielkovín, ktoré výborne zasýtia a nezruinujú vašu peňaženku ani kalorický deficit, ak sa snažíte schudnúť.