Účel použitia
Zdobenie medovníkov s použitím polevy a folklórneho vzoru. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím kreatívnej techniky Richelieu. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Anjel z jesenných tráv a ozdobného cesnaku, ktorý sa s radosťou zhostí úlohy nevšednej dekorácie, ale predovšetkým bude držať ochranné krídla nad čarom jesene a Vašou kreativitou.
Sezóna v záhradke začína a Vy nepochybne chcete ochrániť svoje dobroty pred maškrtným hmyzom. Kreatívny YouTube kanál ikitka Vám poradí ako si všetky mušky, či včielky udržia štíhlu líniu.?
Toto bol spontánny chvíľkový nápad keď som vyraďovala menšiu panvicu, ktorá už neslúžila svojmu účelu - skrsla mi v hlave myšlienka vyskúšať servítkovú techniku aj na tomto kúsku riadu.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Pre milovníkov kávy mám ďalší návod. Originálna podložka a miska s kávovými zrnami zo živice.
Tento originálny luster si môžete vytvoriť aj zo starej háčkovanej dečky po Vašej babičke a Váš byt alebo chata bude dýchať spomienkami. Luster môžete kedykoľvek vyprať a opäť ho krásne vyškrobiť vodným sklom.
Piekla som plnené orechy a naozaj som rozmýšľala či nekúpiť nové formičky, pretože boli hrozné. No nič, skúsila som a vyšlo to, posúďte.
Advent mám veľmi rada. Všade hrajú vianočné pesničky, začínam piecť vianočné koláče a snažím sa nestresovať kvôli darčekom. Aby ste toho stresu v adventnom období mali menej, tak už teraz prinášam návod na adventný veniec. A nie jeden, ale rovno dva.
Len dve ingrediencie, ktoré má každý v kuchyni krásne a ľahko vyčistia zašlé zapekacie misky, obkladačky, sklo na dvierkach rúry a pod.
Rozkošné madlenky: 9 receptov na chutné francúzske pečivo v tvare mušle
Na raňajky, na desiatu, aj ako dezert ku káve či k čaju.
Všetko, čo ste nevedeli o mangolde: Vyzerá ako dúha, chutí ako špenát a dá sa pestovať aj v kvetináči
Možno ste mangold ešte nikdy v kuchyni nepoužili, ale táto listová zelenina plná vitamínov a vlákniny určite stojí za zoznámenie.
Vylepší aj vývar: 12 receptov, v ktorých využijete bohatú chuť parmezánu. Ani tvrdá kôrka nepríde nazmar!
Univerzálnosť parmezánu je naozaj veľkolepá.
Nezničte si kariéru: 5 pravidiel obedovej etikety v kancelárii
Nič nepokazí pracovné vzťahy rýchlejšie ako teplý tuniak o dvanástej.
Naše ovocie: Najklikanejší, od babky, s minimom cukru aj pre začiatočníkov. 10 receptov na domáci jahodový džem
Sezóna slovenských jahôd je tu, otvárajú sa samozbery a to je ten najlepší čas na prípravu džemu.