Účel použitia
Zdobenie medovníkov s použitím polevy a folklórneho vzoru. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím kreatívnej techniky Richelieu. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Anjel z jesenných tráv a ozdobného cesnaku, ktorý sa s radosťou zhostí úlohy nevšednej dekorácie, ale predovšetkým bude držať ochranné krídla nad čarom jesene a Vašou kreativitou.
Sezóna v záhradke začína a Vy nepochybne chcete ochrániť svoje dobroty pred maškrtným hmyzom. Kreatívny YouTube kanál ikitka Vám poradí ako si všetky mušky, či včielky udržia štíhlu líniu.?
Toto bol spontánny chvíľkový nápad keď som vyraďovala menšiu panvicu, ktorá už neslúžila svojmu účelu - skrsla mi v hlave myšlienka vyskúšať servítkovú techniku aj na tomto kúsku riadu.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Pre milovníkov kávy mám ďalší návod. Originálna podložka a miska s kávovými zrnami zo živice.
Tento originálny luster si môžete vytvoriť aj zo starej háčkovanej dečky po Vašej babičke a Váš byt alebo chata bude dýchať spomienkami. Luster môžete kedykoľvek vyprať a opäť ho krásne vyškrobiť vodným sklom.
Piekla som plnené orechy a naozaj som rozmýšľala či nekúpiť nové formičky, pretože boli hrozné. No nič, skúsila som a vyšlo to, posúďte.
Advent mám veľmi rada. Všade hrajú vianočné pesničky, začínam piecť vianočné koláče a snažím sa nestresovať kvôli darčekom. Aby ste toho stresu v adventnom období mali menej, tak už teraz prinášam návod na adventný veniec. A nie jeden, ale rovno dva.
Len dve ingrediencie, ktoré má každý v kuchyni krásne a ľahko vyčistia zašlé zapekacie misky, obkladačky, sklo na dvierkach rúry a pod.
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich
Ktoré dobroty minulého mesiaca pritiahli najviac pozornosti? Kraľovali sezónne ingrediencie v sladkom prevedení.
Zelenina netradične: 5 dôvodov, prečo by ste mali do koláča pridať cviklu
Cvikla je jednou z najviac podceňovaných surovín v sladkej kuchyni. Viete, o čo vaše dezerty bez nej prichádzajú?
Buďte trendy: Fermentujte, je to jednoduché, zdravé a perfektne tak zužitkujete posledné kúsky zo záhrady
Urobte si originálne zásoby na zimu. Na domáce fermentovanie nepotrebujete žiadne špeciálne pomôcky ani skúsenosti.
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
Počas pracovného týždňa nie je čas na šúľanie zemiakového cesta. Ale s pomocou polotovaru stíhate spraviť večeru do 30 minút.
Vyhodiť či zužitkovať: Prezretý syr zabudnutý v chladničke. Kedy ho radšej vyhodiť a kedy to robiť nemusíte?
Patria syry, ktoré majú tie najlepšie časy za sebou do koša, alebo z nich ešte môžete mať osoh? Odpovieme vám.
Mohlo by vás zaujímať: