Účel použitia
Ak máte dáždnik čo Vám už neslúži dá sa využiť aj takto. Trochu som si vyzdobila balkón.
Mám vianočné ozdoby, ktoré tento rok na stromček nedám a tak som si vymyslela niečo, aby som ich využila a taktiež aj ozdobené vedrá ako kvetináče, ktoré využívam po celý rok a teraz ako podstavec pod stromčeky, ktoré som si urobila.
Dnes som si už dokončila moju jesennú výzdobu tak Vám dávam tak trochu pre inšpiráciu alebo len na pozretie ako som si upravila moju terasu.
Prázdne makovice nemusia skončiť v koši. Dajú sa použiť na vytvorenie jesennej dekorácie. Dostanú tak druhú šancu.
Kto by nechcel mať nádherné okná zdobené krásnymi kvetmi na budúcu jar. Pritom nemusí minúť žiadne eurá, stačí len trocha práce. Teraz je vhodný čas na ich množenie, rastlinky sú krásne zdravé a nebol mráz.
Dnes som sa trochu pohrala a upravila som si vstup do kotolne, aby bol trochu krajší a tu je výsledok. No a nedalo mi a pokračovala som ďalej.
Z brezových klátikov som vytvorila takéto sovy. Inšpirovala som sa internetom a vytvorila som si vlastnú soviu rodinku. :)
8 tipov ako oživiť záhradu pomocou solárnej lampy. Nápady a návod nájdete vo videu. Navštívne našu Youtube stránku Nikol&Alexandra https://www.youtube.com/channel/UCpjSSzpVwY4QTQt8Ea421PA odoberajte nás a inšpirujte sa rôznymi nápadmi na dekorácie a iné zaujímavé veci
Na internete som našla postup, ako ľahko dopestovať plantu paradajky. Tak to idem vyskúšať. https://www.youtube.com/watch?v=cLfpeUtyDII
Svietniky vyrobené za pár minút vhodné ako darček, či ozdoba na ktorúkoľvek udalosť.
Mám rada jednoduché veci a taktiež ked sa snažím si niečo pekné urobiť, uprednostňujem prírodné materialy. Venček je jednoduchý, ktorý fakt nič nestojí, okrem trocha námahy so zhotovením.
Nápad vyšiel z manželovej hlavy a slúži na rodinné posedenie v letnom období a taktiež na rodinné oslavy.
Vyrobte si na Halloween strašidelné svetelné dekorácie.
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.
Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Mohlo by vás zaujímať: