Vyrezávanie


Vyrezávanie - návody a postupy

«1 2 »
Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady Feng Shui – Ostré hrany, rady a nápady Vaše

V minulosti ma nadchla motýľková reťaz. Niekto ju používa len ako dekoračný doplnok, niekto naopak, ako výlučne funkčný prvok zariadenia

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie
Dnes to v pekárskej šou bude voňať spomienkami na tie najlepšie recepty našich starým mám.

Toto s ňou urobte: Prekáža vám štipľavá chuť surovej cibule? Vyskúšajte jednoduchý trik a hneď bude jemnejšia
Surová cibuľa je súčasťou rôznych šalátov, nátierok či sendvičov. Mnohým však jej ostrosť veľmi nelahodí.

Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky
Uplynulý mesiac sa Varecha rozrástla o poriadnu nádielku nových receptov. A dva z nich priam excelovali.

Tajná zbraň: 8 dôvodov, prečo použiť pivo pri varení a pečení. Toto dokáže s mäsom aj koláčmi
Skúsení kuchári na účinky piva v jedlách, ale aj dezertoch nedajú dopustiť.

Víkendové pečenie: 10 receptov na lahodné krémové zákusky s gaštanovým pyré
Milujete gaštanové pyré? V týchto dobrotách si ho užijete v každom súste.


Mohlo by vás zaujímať: