Techniky podľa abecedy
Jutové šnúrky, jutové stuhy alebo jutová látka – to všetko patrí medzi moje obľúbené materiály, z ktorých sa dajú vyrobiť krásne vianočné ozdoby.
Advent mám veľmi rada. Všade hrajú vianočné pesničky, začínam piecť vianočné koláče a snažím sa nestresovať kvôli darčekom. Aby ste toho stresu v adventnom období mali menej, tak už teraz prinášam návod na adventný veniec. A nie jeden, ale rovno dva.
Šiška - skvelá pri výrobe vianočných vencov, dekorácií ale aj vianočných ozdôb. Vytvorte si spolu so mnou milého panáčika.
Pri prechádzke po lese pozbierajte rôzne plody - gaštany, menšie šišky, žalude, bukvice a vytvorte z nich veniec na Dušičky. Ako podklad je použitý veniec z machu a na kríž som využila dlhú škoricu.
Pri prechádzke lesom nezabudnite nazbierať všetko, čo nájdete pod nohami. Potom si z toho môžete vyrobiť aj takýto veniec.
Tentokrát som pre vás pripravila kvetinový romantický veniec, ktorý sa nedáva na dvere ale zavesí sa na plafón. Výroba je jednoduchá a efekt posúďte sami.
Moja ďalšia plienková torta pre môjho pravnúčika - pridávam pre inšpiráciu.
Kytice nemusia byť len zo živých kvetov, ale aj z papiera. Pozrite si ako vyrobiť papierovú kvetinku technikou origami. Kvetiny môžete naaranžovať do dekoračných krabičiek a krásny darček je na svete.
Poznáte filc? Skvelý materiál na výrobu rôznych dekorácií a dokonca aj kvetiniek. Pozrite si videonávod na veniec.
Takúto dózičku som podarovala babke k 70-tke. Jej príprava je jednoduchá a originálna, navyše do tejto dózy môžete zabaliť čokoľvek, čo má Váš oslávenec rád. :)
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
Aj z jednoduchej rolády dokážete vyčarovať dôstojný dezert pre návštevu či na rodinnú oslavu. Stačí vedieť, ako na to.
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
Mäso a knedľa sa bez chutnej omáčky nezaobídu. Aby to nebolo stále rovnaké, teraz budete mať z čoho vyberať.
Chutný aj bez mäsa: 5 dobrých rád, ako uvariť silný zeleninový vývar
Poctivý vývar je klenotom každej kuchyne. Ale čo ak nechcete alebo nemôžete použiť mäso či kosti?
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
Jablkové pité, strúhaný tvarožník, perník a ešte oveľa viac nájdete v našom receptovom výbere.
Kedy sa dá ešte jesť: Hnedé škvrny na avokáde. Patrí do koša, či je to len estetická chyba?
Prekvapili vás po prekrojení avokáda tmavé miesta? Môžete ho ešte konzumovať alebo už radšej nie?