Ak myslíte ekologicky, ušite si vrecko na chlieb a pečivo. Môžete si ho vziať k pekárovi, alebo do obchodu a vložiť doň chlieb namiesto do obyčajného sáčku.
Jednoduchý návod na výrobu prívesku z korálikov, ktoré sa krásne trblietajú na svetle. Prívesok sa môže použiť na výrobu náušníc alebo na náhrdelník.
Ak kvetináč nemá odtok, je to problém, ktorý pomôže vyriešiť obyčajná hubka na riad.
No a ešte jednu ozdobu, čo som si urobila, si môžete urobiť raz-dva.
Ako vidím, že plne pracujete s výzdobou, tak aj ja sa podelím, čo som si urobila ja.
Sú to kraslice dierkované a kombinované so servítkovou technikou
Vyberiem si vajíčko, na ktoré namaľujem vzor a potom ho vyvŕtam, vajíčko vložím do Sava, aby zlikvidovalo vo vajíčku kožičky a aby zostala len čistá škrupinka. Potom vajíčko vypláchnem vodou a dobre vysuším a posledný úkon je rozpustiť nad kahancom biely vosk a vajíčko vymaľujem.
Jednoduchý návod ako vyrobiť papierový košík na veľkonočné vajíčka. Použila som na prilepenie obojstrannú lepiacu pásku, takže nikde nebola ani kvapka lepidla. :)
Mala som zopár kúskov oblečenia s malým poškodením, ktoré neboli vhodné ani na charitu. Okrem toho máme aj psa, ktorý rád, veľa a hlavne všetko kúše. Tak som skúsila využiť „nenositeľné“ oblečenie a vyrobila som mu domácky uzol na hranie.
Z polystyrénového vajíčka sa môžu vytvoriť krásne veľkonočné kraslice. Použitím decoupage techniky je možné na nich nalepiť kvetinky a vajíčko obmotať ako košík.
Pri prerábke starého sedliackeho domu uprednostňujem jednoduché napady a najmä drevo. Koryto je ideálne na vyplnenie kúta a vysokého stropu.
Tvorenie z papiera je nenáročné na materiál a špeciálne potreby, ale výsledok stojí za to. :)
V obchodoch je množstvo oblečenia pre deti, ale ušiť niečo z lásky, to je iný pocit :)
Ak máte dáždnik čo Vám už neslúži dá sa využiť aj takto. Trochu som si vyzdobila balkón.
Veľká noc bez kuriatok by u nás ani nebola tým pravým tradičným sviatkom. Stačí trocha voľného času, žltá vlna na pletenie, kúsok kartónového papiera a červeného filcu, očká a kuriatka sú na svete.
Blíži sa Veľká noc a tak sa pomaly treba pripraviť na jej výzdobu. Ak uprednostňujete ručne vyrobené veľkonočné vajíčka, prinášam tip, ako jednoducho si ich môžete urobiť aj doma. A do práce môžete zapojiť aj svoje detičky alebo vnúčatká. Vajíčka som ozdobila podľa vlastnej fantázie metódou lepenia a pomocou špendlíkov.
Sestra mi dala nejaké svoje staré oblečenie na prešitie. Zo svetru som urobila svetrík a čiapku svojej dcérke.
Trochu som skúšala si urobiť úložnú krabičku. Ja som dala do nej okuliare, ktoré sme si s manželom vždy len tak položili kde prišlo. Teraz majú svoje miesto.
karunadrishti, 15. augusta 2025 13:52 k nápadu Ako ozdobiť medovníkový domček krížikovou výšivkou (videonávod)
Well done! Beautiful craft.
» www.karunadrishtiseva.com/nasha-mukti-kendra-in-delhi-ncr...
karunadrishti, 15. augusta 2025 13:51 k nápadu Medovníkové mestečko (videonávod)
This dish seems delicious. I will try it. Thanks for sharing,
Regards
krishnametlab, 18. júla 2025 9:18 k nápadu Medovníkové mestečko (videonávod)
Skvelý videonávod! Medovníkové mestečko je perfektný nápad – ozdobí sviatočný stôl a zároveň prináša tvorivú pohodu pri výrobe. Vďaka za inšpiráciu!
wiltoncd3ff71c, 5. novembra 2022 20:01 k nápadu Domáce cvičisko pre psíka
Chválim článok a spracovanie obsahu. Je fajn sa dozvedieť nové informácie cez kvalitné blogy. Na cestovanie so psom sa treba poriadne pripraviť kúpou kvalitného oblečenia pre psov na zimu.
Spojenie, ktoré funguje: 6x slivky pod snehom. Tieto koláče vám nedajú spať, kým si ich neupečiete
Šťavnaté slivky zapečené pod sladkým snehom, to je vynikajúca chuťová kombinácia s pekným farebným kontrastom.
Konopné semienka: Zdravé, chutné a legálne! Vyskúšajte recepty, ako ich zakomponovať do jedálnička
Znie to trochu rebelsky, no konopné semienka sú úplne v poriadku – a dokonca viac než vítané v zdravej kuchyni.
Prehliadaná zelenina: Vyprážaný, plnený, prívarok, rizoto či sviečková. 11 chutných receptov z patizóna
Vďaka svojej neutrálnej chuti a jemnej textúre sa dá patizón pripraviť na mnoho spôsobov. Nájdite si ten svoj...
Ako v ázijskom bistre: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku? Stačí týchto pár malých trikov
Úžasne krehké a šťavnaté, také je vždy mäso v ázijskej reštaurácií. Ako to len robia?
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
Cuketa ešte stále nepovedala posledné slovo. Aj keď jej teraz máte nad hlavu, v zime budete tieto zaváraniny velebiť.