V kazdom vacsom kvetinarstve, zahradnictve su dostat rozne velke lampase, svietniky... Okrem toho, ze si date do nich nejaku peknu sviecu, daju sa upravit aj inak. Samozrejme, ze su dostat do nich vselijake vyzdoby, od vymyslu sveta...No da sa pouzit aj fantazia. Ja som vlastnu fantaziu nepouzila, jednoducho som si takuto vyzdobu v zahradnictve odkukala. Nie je mozno az taka dokonala, ako bola ta originalna, ale dost sa jej podoba. A mne sa paci.
Viem, že je prostred leta ale pozerala som si foto a natrafila som na túto vianočnú ozdobu, ktorú som si sama vymyslela a urobila. Tu je ak by sa Vám zapáčilo urobte a potešte sa tak ako ja. Samozrejme urobte si farebne ako sa Vám hodí.
Zaujímavý nápad, ako zrecyklovať staré nenosené košele. Táto jednoduchá zástera je vhodná ako do kuchyne, tak aj do záhrady alebo napríklad pre deti na výtvarný alebo modelársky krúžok.
Aj vy máte averziu na chemické postreky? Tak vyskúšajte eko-postrek, ktorý používala už moja babka :)
Vyrobte si papierovú škatuľku na darček. Jednoducho, lacno, rýchlo a za pár minút...
Návod na trendy náhrdelník s príveskom hviezda. Prívesok je vyrobený z Pardo hmoty, ktorá je mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Aby výsledok bol ideálny a trvácny je potrebné ho zapiecť v rúre.
Pre ľudí ako ja, ktorí nechodievajú na huby, sú relatívni začiatočníci v kuchyni a pozerajú na objekty s klobúčikmi s beznádejou v očiach - čo s hlinou a inými nečistotami na povrchu húb? Najmä pokiaľ tie majú veľa povrchových nerovností.
Tento návod som videla v TV relácii a potom pohľadala na internete. Tu opísaný spôsob čistenia by sa mal aplikovať iba tesne pred prípravou jedla z húb. Pokiaľ ich chceme skladovať, lepšie je použiť štetec na čistenie.
Tento nápad určite stojí za povšimnutie :) Dá sa určite vymyslieť veľa druhov zeleniny alebo ovocia a veľa druhov typov vykrajovačiek na vykrajovanie a tým aj spestrenie našich osláv, na ktorých by nemali chýbať obložené misy. A neuveríte ako sa tým dokážu zabaviť aj deti :)
je to už známa ozdoba.. a toto je postup, pre tých čo si tiež chcú lapač zlých snov vyrobiť.
Voňať môžu po na Vianoce, Veľkú noc alebo po celý rok. Dá sa s nimi príjemne navoňať vankúš alebo aj celá izba.
Chcete podarovať nejakú drobnosť a nemáte ju do čoho zabaliť? Urobte si darčekovú krabičku z PET fľaše, jej výroba vám nepotrvá viac ako desať minút...
Tento návod si vyžaduje dlhší čas, aby sa dal praktizovať, tak ho pridávam už teraz, aby sa dal použiť na jeseň a následne aj na jar.
Domček môžete kedykoľvek zložiť,lebo je ušitý z textilu a natiahnutý na stole.Takýto domček môžte ušiť so zbytkov látok a deti budú mať určite radosť.
wiltoncd3ff71c, 5. novembra 2022 20:01 k nápadu Domáce cvičisko pre psíka
Chválim článok a spracovanie obsahu. Je fajn sa dozvedieť nové informácie cez kvalitné blogy. Na cestovanie so psom sa treba poriadne pripraviť kúpou kvalitného oblečenia pre psov na zimu.
wiltoncd3ff71c, 23. októbra 2022 19:00 k nápadu Návod na letné náušnice (videonávod)
Úžasný článok a chválim spracovanie. V dnešnej dobe je dôležite mať na sebe tie správne doplnky, dekorácie, náramky aj prívesky, ktoré sa hodia ku nášmu outfitu. A samozrejme o to viac sú cennejšie ak sú vyrobené ručne homemade. Odporúčam nakupovať na :» www.magickyobchod.sk
melania02, 9. októbra 2022 21:47 k nápadu Háčkovaná kabelka pre malú slečnu (fotopostup)
Veľmi pekná kabelka.Tiež háčkujem kabelky:» handmadeadela.eu/produkt/taska-julia/...
haji, 3. augusta 2022 21:57 k nápadu Zdobenie medovníkov (ruža - krížiková výšivka) (videorecept)
Krásná práce!
mirop, 16. júla 2021 12:26 k nápadu Šálka z kávy (videonávody)
tento gyc je teraz nejaky popularny :(
Baba na plechu: 11x haruľa, úžasné jedlo zo zemiakov, ktoré majú gazdinky radšej než placky. Prečo?
Dôvod je čisto prozaický. Zemiaková baba alebo haruľa, ako sa jej niekde zvykne hovoriť, chutí podobne ako placky, ale vyžaduje si oveľa menej roboty.
Pred pečením: Orechy nestačí len pomlieť. Spravte s nimi toto a vaše vianočné koláčiky budú ešte chutnejšie
Skôr než mandle, lieskovce či vlašské orechy pridáte do cesta či krému, podrobte ich pár prípravným krokom. Odmenia sa vám extra chuťou a vôňou.
Národný salón - TOP 100 slovenských vín
Biele, červené, ružové, sladké, tokajské, šumové či perlivé- prinášame aktuálny prehľad najlepších slovenských vín.
Medové rezy, parížske rožky, linecké aj laskonky: 12 obľúbených vianočných dobrôt v karamelovej verzii
Ak ľúbite chuť karamelu, prepašujte ju tento rok aj do tradičných sviatočných koláčikov.
Aromatický klenot: Už ste počuli o tonka fazuli? Stačí jej len štipka a s vaším jedlom sa budú diať veci...
Tento jedinečný maličký plod dokáže vyšvihnúť sladké aj slané pokrmy na novú úroveň.